Интимно

Хармонични и след 25?

19.07.2007г. / 13 23ч.
Аз жената
Хармонични и след 25?

Всички знаем – Жените са красиви, самостоятелни и силни.

Списанията, телевизията и филмите ни научиха на това; обществото го утвърди и ние започнахме да се стараем. Живеем живота си между очакванията и фактите, между статиите в лъскавите списания и реалността. Между почти мъжките си костюми и онази червена рокля в гардероба; между любовта към мъжа си и обичта, която ни събужда, когато детето мрънка насън. Въртим се между опитите за хармония и скоростта на ежедневието и някак между другото се сещаме за себе си. Как да възстановим силите си, да се тонизираме, да възвърнем равновесието си? Едни и същи въпроси на 25, 30, 40, 50 години – какво да се прави – жени! Понякога ги конкретизираме – как да си помогнем да имаме деца; какво да направим за мъжа си, когато има сексуални смущения, как да се справим с неприятните усещания на възрастта... толкова важни и толкова интимни въпроси.

Понякога ходим на лекар, често искаме съвет от приятели, все повече споделяме в интернет. Днес можем да избираме сред голямата гама тонизиращи средства и хранителни добавки, широко рекламирани на българския пазар. За всеки човек точния продукт е различен, но най-добре е да се доверим на средство, минало през много тестове и издържало най-важния – на потребителя.

Един от най-“одумваните” препарати е Трибестан® – фитохимичен биостимулатор, оригинален продукт на Софарма. Доказано е, че една от активните му съставки – протодиосцин, се метаболизира в човешкия организъм до ДХЕА, известен като хормон на младостта и предшественик на останалите полови хормони. Адекватното ниво на ДХЕА е отговорно за либидото, увеличава мускулната маса, намалява мастната тъкан, подобрява паметта и активността на имунната система. Звучи почти чудодейно, но е основано на науката. Трибестан® действа тонизиращо, намалява чувството за раздразнителност, ползва се за профилактика и лечение на безплодие и сексуални нарушения и има силно изразен anti-aging ефект. Това е продукт за нашето време, предназначен за него и за нея.

Коментирай