Интимно

Той не ме допуска в живота си

Можем ли да накараме някого да ни хареса

01.08.2019г. / 06 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Случвало ли ви се е да харесате мъж, той да се държи противоречиво, да ви дава празни надежди, а вие да се опитвате да създадете от всичко това връзка? Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ читателка търси отговор на този въпрос от лайф коуч Ева Кулева. Можем ли да накараме някого да ни хареса? Вижте отговора на Ева.

Въпрос: Здравейте! И двамата сме на по 42, аз съм Козирог, той е Риби. Аз съм с 3-годишна дъщеря, докато той е ерген. Виждаме се от няколко месеца, правим секс. Но вижданията ни са веднъж в месеца, пишем си основно. Аз му обясних чувствата си, които се задълбочават, но той не може да ме допусне в живота си, въпреки че изпитва симпатии към мен. Какво бих могла да направя, за да го накарам да ме хареса? Благодаря!

Ева Кулева: Не разбирам какво значение имат зодиите ви, но явно са важни за теб. Краткият отговор на въпроса ти „Какво бих могла да направя, за да го накарам да ме хареса?“ е – нищо. Ако той не те харесва, няма как да го накараш да те хареса. Това, което можеш да направиш, за да му покажеш, че отношенията ви не те удовлетворяват, е да спреш да правиш секс с него, докато не си изясните нуждите, желанията и намеренията си. И да си отговориш на въпроса „Ако той иска само секс, това мен устройва ли ме?“.

Ако отговорът ти е „Не“ и той не е готов да ти даде това, от което имаш нужда, му казваш довиждане и продължаваш напред. Можеш да се запиташ и защо си си легнала с него, преди да ти е показал, че има сериозни намерения към теб. Страхуваше се, че ще си тръгне? Притесняваш се, че трудно ще намериш мъж, който да те приеме заедно с дъщеря ти? Или нещо друго?

И за да не се окажеш отново в подобна ситуация с друг мъж, ти предлагам да не си лягаш с него, преди да сте обсъдили кой какво иска от отношенията ви и да сте установили, че желанията ви съвпадат. Ако имаш още въпроси, пиши ми, ще се радвам да поговорим.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmaking

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай