Интимно

Любовен хороскоп за 5 – 11 август

Очаква ни романтика

06.08.2019г. / 14 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Юпитер, вашата управляваща планета, ще ви накара да се чувствате така, сякаш притежавате мощна сила. Имате зелена светлина в любовта. Каквото и да иска сърцето ви, знайте, че сега ще бъде ваше. Пожелайте си нещо!

Козирог

Любимият човек може да ви изненада с положителни финансови новини. Това може да се отнася до получаване на бонуси, повишаване на заплатата, съвместна инвестиция. Като цяло през тази седмица, когато става въпрос за пари и любов е важно да хванете шанса, защото няма да останете разочаровани.

Водолей

Слънцето и Венера се движат през вашия партньорски сектор и ще направят добра връзка с Юпитер. Няма как да не се възползвате от тази положителна космическа енергия.

Свързани статии

Ако сте обвързани ще почувствате подкрепата на любимия човек относно ваши начинания, идеи. Водолеи, очаква ви една прекрасна седмица!

Риби

Обвързаните представители на зодията ще се чувстват по-красиви и това няма да остане незабелязано от любимия човек. Двамата дори може да се отдадете на спортни активности, да промените начина на хранене. Добър любовен потенциал имат и необвързаните Риби. Възползвайте се от възможностите.

Снимка: istock

Коментирай