Интимно

5 подсъзнателни начина, по които рушите връзката си

Или брака си

10.09.2019г. / 12 46ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Макар и неумишлено, понякога сами отравяме връзките си с поведението си. Не осъзнаваме как това се отразява на отношенията ни. Дори не разбираме защо половинката ни е ядосана, за какво изобщо крещи този път и какво толкова въобще е станало. Именно тези наглед маловажни и несъзнателни действия, които правим във връзката или брака си, могат да ги разрушат. 

6 неподозирани ползи от брака>>>

Кои са тези подсъзнателни грешки, които могат да ни направят изключително нещастни?

Правите си вашите неща

Разбира се, че е важно всеки от вас да има своето време за себе си. Някои хора обаче се самозабравят и се вглъбяват изцяло в нещата, които ги интересуват и които правят без изобщо да отделят внимание на половинките си. Ако сте от тези хора, представете си как това влияе на връзката ви, на партньора ви, как се чувства той или тя. 

Вярвате, че можете да промените партньора си

Най-голямата измежду най-големите грешки е именно тази. Никой не може да промени никого, освен ако той сам не иска. Останалото е мъчение и за двамата, което прераства в агония и накрая завършва с омраза. 

21 причини защо е прекрасно да бъдете в брак>>>

Свързани статии

Грижите се за всички други, не и за партньора си

Представете си как бихте се почувствали, ако никога не сте на първо място, а винаги трябва да отстъпвате пред желанието за раздаване на внимание и грижа от страна на партньора си към другите. Ако той дори ви кара да изпитвате неудобство, когато поискате обяснение за това, това си е направо токсично поведение. 

Понякога си мечтаете за живот без партньора си 

Всички го правят. Въпросът е колко често се случва това. Нещастните във връзката си хора го правят непрекъснато, особено когато останат сами или след скандал. 

10 причини за брак без секс>>>

Очаквате партньорът ви да ви допълва 

Това е идеален вариант, на който някои двойки се радват и е чудесно, че се случва. Но не се случва на всички. Повечето от нас обаче имат погрешни очаквания и се разколебават в чувствата си, когато това очакване не се оправдае. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
naistina v momenta rabotia i e trudno da sum s liubim 4ovek .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар