Интимно

Ако Той ви казва тези неща, все някога ще ви изневери

Обърнете им внимание

09.11.2019г. / 16 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Изневярата е болезнена. Действа разрушително, а това дали има оправдана или неоправдана изневяра е въпрос на гледна точка. Когато сме във връзка, държим да има лоялност, което означава да не бъдем мамени от партньора си. Невинаги се случва, но винаги има някои предупредителни знаци, които не бива да подминаваме, като следващите реплики.

„Ако ти изневеря, какво ще направиш?“

Ако партньорът ви зададе този въпрос, то имате връзка с „хипотетик“, чиито хипотетични въпроси не бива да приемате за нещо безобидно. Те могат да подсказват, че той се е замислял върху това да предаде доверието ви или дори може би го прави.

„Съжалявам, че не ти писах/не ти се обадих цял ден. Бях много зает.“

Дали? Отнема само секунди, за да се свържем с любимия човек и да му кажем, че имаме натоварен ден, но да го чуем как е. Помислете върху това колко често той „е зает“ и не ви връща обажданията, когато вие го потърсите.

Какво може да разберете за него само от една целувка?

„Вероятно има своите причини да ѝ изневерява.“

Разговаряте с партньора си и споменавате любовни драми на колежка, приятелка, позната, която е жертва на изневяра на своята половинка. Ако той реагира по този начин, означава, че за него изневярата е нещо приемливо.

„Имам чувството, че вече не ме оценяваш истински.“

Това е нещо, върху което трябва да се замислите. Когато партньорът ви изрази липса на внимание от ваша страна, то той рано или късно ще я потърси на друго място. Подобни реплики подсказват за активно търсене на комплименти, приятна компания, повдигане на егото.

10 неща, които да не правите в леглото

Свързани статии

„Защо ме разпитваш къде съм бил?“

В една здрава връзка, прозрачността и честността между партньорите са от съществено значение. Когато той премълчава къде ще ходи, къде е бил, с кого се среща, това поставя под въпрос неговата лоялност.

„Защо не можеш да бъдеш като приятелката/жената на...?“

Всякакъв вид сравнение с друг човек ще бъде лош знак и е абсолютно вредно за една връзка. Ако често половинката ви намеква, че не сте достойна за него, кара ви да се чувствате по-малко значима, много е вероятно да ви изневерява.

Коментирай
5 rate up comment 0 rate down comment
това ( преди 4 години )
4 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
poznata tema... ni6to novo pod slunceto . edin vid zastrahovane 4e e imalo dialog po temata.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време