Интимно

Любовен хороскоп за 18 – 24 ноември

Очаква ни вълнуваща седмица

19.11.2019г. / 07 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица Марс влиза в знака на Скорпион. Тази планета управлява интимността и страстта, което подсказва, че ще ни е повече от интересно в любовен план. Правейки любов с партньор ще може да се свържем емоционално по един наистина красив начин.

Овен

Ако напоследък сте били объркани по отношение на някого, към когото имате чувства или пък, който жадува за вас, то сега много неща ще се разкрият. Марс ще окаже влияние на вашия 8-и дом на интимността. Сексуалното ви желание ще се повиши и нищо няма да ви спре да споделите своите най-тайни желания с любимия човек. От друга страна Венера и Юпитер ще ви накарат да повярвате силно в любовта.

Телец

Марс ще се премести във вашия партньорски сектор и ще остане там до 3 януари. Меркурий също ще напомни за себе си. Какво искате да получите и за какво сте готови да се борите в любовта, Телци? Ако напоследък връзката ви прилича на една непрестанна борба, то това може да ви отегчи. Но ако успеете да се наслаждавате на моментите заедно ви очаква една хубава седмица.

5 бета зодии, които отстъпват пред алфа знаците

Близнаци

Представителите на зодията спечелиха космически джакпот по отношение на любовта. Това се дължи на отличната връзка между Венера и Юпитер във вашия партньорски сектор. Ако отскоро се срещате с някого, нещата между вас може да се задълбочат. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще се радват на хармония.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
imam si edin goliam prekrasen bliznak , kogoto obojavam i obi4am ....sukrovi6te , koeto 4akam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време