Интимно

5 зодии, които се влюбват в потенциала на партньора си, не в него

Какво означава това?

10.06.2020г. / 15 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Не можете да промените природата на партньора си. Не можете да очаквате, че ще успеете да промените мисленето му, начините му на действие, подходите му, дори възгледите му за живота. Това няма да е честно и няма да доведе до щастлив край на връзката ви в бъдеще.

Месечен хороскоп за юни

Въпреки това има някои зодиакални знаци, които не се отказват в опитите да променят партньорите си. Във всяка своя връзка започват с опитите да променят партньора си по свой вкус. Тези 5 зодии всъщност се влюбват в потенциала на партньора си, в това какъв би могъл да стане в бъдеще, а не в такъв, какъвто е в момента. Този подход често води до разочарование и прогонва щастието.

Кои са зодиите, които имат най-голяма склонност да се влюбват в потенциала на партньора си?

Риби

Проблемът на Рибите е, че се влюбват много бързо. Те хлътват почти веднага след първите разговори с партньора им. Това дава основа за богатата им фантазия и въображение. Те започват да мечтаят каква ще бъде връзката им в бъдеще, колко перфектен би могъл да бъде партньорът им. Започват да му придават качества, които той вероятно не притежава, а просто им се иска да е така. Заради това често следват разочарования с течение на времето. Когато Рибите опознаят партньора си и осъзнаят, че не е такъв, за какъвто са го смятали, идеализираната картина започва да добива мрачни цветове.

Всяка връзка има своята зодия – каква е вашата?

Везни

Везните са известни с това, че понякога са напълно погълнати от повърхностните си представи, красотата на човека срещу тях и се впускат във връзки само на тази основа. Не се стараят да отделят време да опознаят някого навреме преди да решат дали да му дадат сърцето си. Затова и често страдат. Прекрасната обвивка на човека до тях може да е наистина чудесна, но не е достатъчна, за да се превърне връзката им в успешна любовна история. Повърхностният подход на Везните им изиграва лоша шега, което ги прави още по-колебливи в изборите им впоследствие. Затова в много случаи реагират погрешно в бъдещите си връзки, опитвайки се да променят партньорите си така, че да ги превърнат в мечтаната партия. Разбира се, това често е обречено на провал.

Зодията ви разкрива защо попадате на неподходящи мъже (част първа)

Коментирай