Интимно

Тревогите на пениса

24.09.2007г. / 09 43ч.
Аз жената
Тревогите на пениса


Постоянно ни повтаряте, натяквате и ни се присмивате, че все мислим само с долната си глава. Не знаете обаче, какви непоправими вреди сте нанесли с това на нашия пол. Крайно време е да се започнат съдебни дела по повод на подобни малтретирания на мъже. И всичко това сте го правили благодарение на вашата коварност, желязна настойчивост и изобретателност. А после казват, че мъжете били подлагали жените на сексуален тормоз. Нищо подобно. Време е да се вслушате, ако не в долната глава на мъжете си, то поне в мъдростта на психолозите.
Дори и аз доскоро не осъзнавах тази толкова ужасна травма, която методично и целенасочено ни нанасяте, докато не разбрах, че психолозите от доста време насам се занимават с този проблем. И всъщност най-накрая произнесоха оправдателна присъда и за мъжете и за разума на долната им глава. Нямате представа как ми олекна. Да, знам, че всъщност поддавайки се на съветите на пениса си, всъщност винаги съм постъпвал разумно и правилно. Да си отдъхна, че не съм бил виновен аз и всъщност у мен не е имало никакъв проблем.
Вие винаги сте се изкарвали най-нежните, най-ранимите и най-чувствителните същества във Вселената, а питате ли ни нас какво ни е и какви велики очаквания се залагат на нас още от люлката: да осигуряваме прехрана на семейството и къде ти... това е демоде... по-скоро трябва да осигуряваме лукс и охолство, да бъдем супермени закрилници и зверове в леглото. Хе, булки, от толкова много критерии, човек може да го заболи не само една, а направо и двете му глави да климнат от мъка.
Толкова много ми олекна като разбрах, че всичко, което трябва да правя, е да се вслушвам в разума на своя пенис. Учените са установили, че ако мъжът е депресиран от страна на своята партньорка, като например постоянно му натяква как Гошо бил по-добър и изкарвал повече пари... знаете ги този тип гъски, аз само една такава съм търпял... но защото си мислех, че това е жената за мен. Търпях, търпях докато взе да не ми става и съвсем се ошашавих. Тя ми вика, и затова дори не ставаш... и аз к'во свих се като гол охлюв в шубраците и реших, че дотам съм с великия ми стаж на любовник. Чак ми е мъка като го пиша сега. Ама и да ви казвам, вие няма да вярвате, че сме способни на мъка, че и на сълзи. Ма ваш си проблем, аз ви ги казвам тия неща, поне малкинко да вземете да ни разберете и нас.
Да, дори и на мен са ми се случвали такива неща. Е, на, ако имаше психолози по нашенско да ме посветят, веднага щях да осъзная как стоят нещата, да й кажа истината – не ме кефиш вече, с тия твой натякваници, въобще дори не ме възбуждаш... ама аз нали съм си съвестен, така се измъчвах, че от кръчмата не излизах... така е приказката де... аз по кръчми не ходя, само по барове. Е, и само тогава попрекалих, ама за кратко. Мислех си, е, на край свърши се с мен и от алкохола не мога се изправя и главата си не мога да изправя и отвсякъде съм станал импотентен. Докато случайно една готина сервитьорка не ме излекува де. Взе да ми обръща внимание и долната ми глава взе че се размърда, мозъкът й се разбунтува и на, отново взех да мисля и отново взе, че пенисът ми взе да мисли. Велик момент беше, казвам ви. И всичко ми потръгна, и бизнесът ми дръпна и сексът ми на ниво и парите ми пари. Какво му трябва повече на човек. Оная гъска сигурно още съска, като е разбрала как се е минала. Ама аз нали съм си пич, вслушам се в долния си мозък. Ей тъй на, все интуитивно, ама съм го слушал. И един друг път – бе готина мадама беше, като кукличка изписана, като сълзичка, ама кучка, та кучка. Все ме муфтеше – я за пари, я за парцалки, я за каквото се сетите, а аз нали добряга и паралия човек давам, давам... Давам, ама долната глава каза пак йок, нема да мислим и край, клюмна и аз пак се пошашнах, защото явно се е депресирала, че все я използват. Ама оная като видя, че съм в депресия и ни пари, ни секс и сама си взе парцалките и си би камшика. Добре, че ме изнерви и си докопах колата и апартамента, та не бях съвсем капо и като се разкара после срещнах една наистина яка мадама и мислите ми се избистриха – едни бързи, едни сръчни... като на двайсет годишен ви казвам. Така че от тогаз много се вслушвам в разума на пениса си и общо взето без консултация с него нищо не правя, нищо не обещавам.
Няма какво да се лъжем, явно затова мъжете са по-умни, защото имат две глави, които да мислят. А както виждате, за жени, дори научно е доказано, че да се мисли с долната глава е по-практично, по-полезно и много по-честно.
И занапред все така смятам да се вслушвам в мислите на долната си глава и никога да не греша при избора си на жена. Съветвам и приятелите си да правят така, а сега и на вас ви казвам – ако не искате да имате импотентни мъже, не ги тормозете. Знаете салатката, ракийката, добрата дума, редовния секс, това не са ей така измислени неща, това са ритуали, които подпомагат мозъка на долната глава, подобряват самочувствието на мъжа и респективно потентността.

Коментар: Здравей, Дон Жуан, мисля, че ти говориш за вътрешната интуиция, която явно при мъжете се проявява и в долната глава, както казваш ти самия. Мисля, че си напълно прав да се вслушваш в нея, така човек прави много по-малко грешки и според мене това е големият урок, може би, който трябва да научим през този живот.
Само че, май на мъжете тази интуиция бърка от време на време или се замъглява от визията на изваяните куклички, на които целта им е именно да живеят, като паразити на гърба на някой. И не знам, защо мъжете винаги се хващат на техните номера и изгарят от някое такова “ангелче”, а после отново се подлъгват. Възможно ли е долният им разум да не е съвсем бистър?
Ами Дон Жуан, вземи да си харесаш някое нормално момиче, симпатично, умно, чаровно, което наистина да те харесва и да те поддържа жив и с бистър ум и на двете ти глави, но ще ти дам съвет – не го търси в лъскавата външност, тя е лъжовна и временна, търси истинската жена, която е непреходна и ще бъде до тебе и в радости и в трудности, но може би за това ще трябва някой път да послушаш и двете си глави, когато и двете са на едно мнение, постигнали хармония.
Не съм специалист, но ми се струва, че това е верният път :)
Непознато момиче, 30 г.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Esmerallda ( преди 11 години )
E,hayde sega,simptomatichno sajalenie!Vseki chovek ima nespoluki ili t.n.malki falove.Gore glavata ;),t.e i dvete:)!;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Майо ( преди 11 години )
Тръпка , тръпка-а-а. През очите прелита тръпката. Но днес очакваме в ленност тръпката само от монитора. Той е посредникът - илюзия , без плът и аромат , без лъчезарие и живот и винаги с резултат безчувствие. И търсим някой /психолог/, да ни обясни безжизнието и у мъжете и у жените.Кръг опорочен.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
LUCKY ( преди 11 години )
Днес просто имам повече време от обикновенно и реших да разгледам някои сайтове. Признавам отдавна не съм се забавлявала така, Дон Жун е компетентен като-чели във всички области от интимната сфера, която толкова ни вълнува всички и мъжете и жените....Просто сме от различни светове, планети- Марс и Венера - търсим едно и също.........ЛЮБОВ...,трудно е да откриеш ИСТИНКАТА и така сме склони да се обвиняваме едни други ........, а познаваме ли достатъчно самите себе си за да критикуваме другите. Дон Жуан на мен лично ми харесва гледната ти точка.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
edno momi4e ( преди 11 години )
Всичко, което си написал е така, но има един много важен факт, че долната глава е действително твоята интуиция, ама интуицията на тази глава доста често ви оставя излъгани, ама много често! Аз съм едно 25 годишно момиче, малка съм още, ама имам опит, защото много мъже ми споделят, а и съм била с достатъчно за възрастта ми и така знам и съм убедена в това, че един мъж, ако мисли само с долната си глава, можеш да го излъжеш както си искаш и да го направиш за смях, не, няма да ти става, ами няма да ти се излиза от вас, ако имаш все още къде да живееш:) тъжно, но факт...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар