Интимно

5 причини да не се срещате с женен мъж

Защо това не е добра идея

10.08.2020г. / 16 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта не пита. Понякога идва в най-неподходящия момент. Друг път идва с много условия и трудности по пътя. Едно от тях е да се срещате с женен мъж. Това не е добра идея по няколко причини. Ето 5 от тях.

Какво ви прави добра любовница?

Той няма да изостави семейството си

Ако живеете с надеждата, че любовта ви ще е като в романтичен филм и накрая вие и той ще заживеете заедно дълго и щастливо, грешите. В живота рядко се случва така. Вместо това вие винаги ще сте другата жена. Винаги ще се налага да се криете. Винаги ще трябва да мълчите и да не се доближавате до дома и близките му. Винаги ще бъдете пазена в тайна. Винаги ще споделяте празници и щастливи събития с приятели и близки, но без него. Такава връзка е немислима и много болезнена в истинския живот.

Животът ви ще бъде поставен на пауза

Ако имате афера с женен мъж, животът ви ще се придвижва напред, но не по нормалния начин. Не и по начина, по който винаги сте искали. Ако искате семейство, може би деца и нормален, даже скучен семеен живот, надали ще го получите от женен мъж, който дори не е в процес на развод. Докато стоите и се надявате, докато чакате той да изпълни безбройните си обещания някой ден да се отдаде само на вас и да напусне съпругата си, вашият живот минава ден след ден, а щастието така и не идва.

Тайните на добрата любовница

Самочувствието ви ще се снижи

Когато се срещате с женен мъж, той ще ви повтаря колко сте прекрасна и как не можете да се сравнявате със скучната му съпруга или партньорка. Това може би ще повиши самочувствието ви в началото, ще се усещате красива и харесвана, желана и дори обичана. Но в даден момент, когато времето започне все повече да минава, а той все по-малко да изпълнява обещанията си, самочувствието ви ще се понижи. Ще се чувствате сякаш не заслужавате любов. Ще се надявате, ще чакате, ще минава ден след ден, а той все няма да прави крачката, на която се надявате. Това няма как да не се отрази на самочувствието ви като жена.

Свързани статии

Ще се чувствате самотни

Жененият мъж няма време за любовницата си във всеки един момент. Той има ангажименти към семейството. Винаги то е негов приоритет независимо дали все още изпитва обич към жената, с която е обвързан или не. Ако той не се е решил на съществена крачка към вас и не е предприел действия по раздяла, вие винаги ще се чувствате самотни, защото той няма да е с вас всеки ден, както би следвало при други обстоятелства.

От какви жени са привлечени женените мъже?

Връзката ви е обречена от самото начало

Връзките с женени мъже се различават от обикновените връзки по две неща – в една нормална връзка между двама неангажирани с други хора партньори съществуват доверие и комуникация. При връзката с женен мъж тези два съществени фактора липсват. Нито можете да се доверите един на друг, нито можете да общувате открито. Вие знаете, че той е прелюбодеец. Тази мисъл не ви излиза от ума. Ами ако продължите връзката си заедно и той напусне жена си? Няма ли да изневери и на вас? Тези и още много въпроси ще ви преследват завинаги.

Тормоз ли е да си любовница на шефа

Коментирай
Здраве и красота