Интимно

Любимият ни цвят разкрива какви сме в секса

Кой е вашият

21.10.2020г. / 10 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всичко което ни е любимо, като вкусове, аромати, подсказва малко или много какви сме в любовта. Дали сме страстни, романтични или пък по-често пасивни. Любимият ни цвят също разкрива много за нас и представянето ни в спалнята. Кой е вашият любим?

Розов

Любителите на розовия цвят са емоционални, харесват флирта, но сексът им е някак повърхностен. Те рядко правят любов, а по-скоро актът е за задоволяване на физическите им нужди. Въпреки това обичат експериментите и могат да го правят няколко пъти на ден или на нощ. 

Кафяв

Хората, които предпочитат кафявото, имат дълбоки чувства. Те са топли личности, много емоционални, чувствени и загрижени към нуждите на партньора си. Романтиката е като храна за тях и връзката им, а в спалнята обичат продължителните актове. 

Син

Любителите на синия цвят са невероятни сексуални партньори. Те обръщат внимание на желанията и нуждите на партньора си. За тях правенето на любов не е бърз секс. Напълно и без колебание се отдават на удоволствията, държат много на любовната игра, без която не могат да си представят хубавия секс. Те са добри партньори за брак, защото са верни.

Коментирай