Да се влюбиш в някого, да имаш връзка с него и да се надяваш, че и той има същите чувства към теб са етапите, през които преминава всяка двойка. Няма нищо по-лошо от това да се влюбиш в някого, но той просто да те заблуждава в чувствата си. Има някои сигнали, които издават кога един мъж е наистина влюбен във вас, а не просто се забавлява.

Признаци, че приятелят ви за секс е влюбен във вас

Той наистина иска да ви опознае

Разликата се усеща веднага, когато един мъж наистина иска да ви опознае като личност, а не прекарва времето си с вас повърхностно и предимно само заради секс и физически контакт. Ще разберете, когато приятелят ви се опитва да се докосне до душата и сърцето ви по това, че се интересува от мнението ви, от миналия ви опит, от мислите ви, от желанията и предпочитанията ви. Щом всичко това е важно за него, той иска да се обвърже с вас на по-дълбоко ниво.

Отнася се с вас като с приоритет, а не като с допълнение

Когато една жена е приоритет за мъжа до себе си, тя ще го усети с всяка фибра на тялото си. Това обаче не означава целият му свят и живот да се върти около вас. Не трябва да очаквате това, защото е по-скоро нездравословен признак във връзката, отколкото знак за отдаденост и любов.

Мозъкът се променя, когато сте влюбени

Той е честен с вас

Честността и пълната отвореност, готовността да отговаря на въпросите ви и да не увърта са признаци, че той е влюбен във вас и иска да е сигурен, че се чувствате добре във връзката си с него.

Той иска да прекарва време с вас

Когато един мъж иска да прекарва свободното си време с вас и то няма нищо общо със секса, това е много ясен знак, че е влюбен във вас и компанията ви във всичките ѝ аспекти му е скъпа и ценна. Той иска да се наслаждава на спортове, забавления, разходки с вас, само и само да опознае още по-дълбоко личността ви и това е прекрасно – означава, че е влюбен във вас.

Неоспорими знаци, че той е лудо влюбен във вас

Още по темата

Поддържа връзка с вас, дори когато е зает

Ако партньорът ви е истински влюбен във вас, той ще има желание да ви се обажда или да ви пише, дори когато е зает, когато пътува, когато има работна среща и дори когато е навън с приятели.

Планира нещата заедно с вас

Ще познаете любовта у партньора си, ако усещате, че той мисли за бъдещи събития и включва вас. Без значение дали става въпрос за почивка през уикенда или събитие, свързано с неговото семейство и приятели, ако вие сте включени в плановете му, това е явен знак на любов.

Признаци, че всъщност не сте влюбени