7. Държи се повече като приятел, отколкото като интимен партньор.

Честа грешка, която допускат много Водолеи, е да останат в приятелската зона, избягвайки задълбочаването на връзката. Дори да обичат партньора си, дори да смятат, че е подходящ за тях, те често се държат повече като приятели с него, отколкото като с партньор в любовна връзка.

10 грешки, които зодия Дева прави в любовта и връзките

8. Премислят бъдещето по сто пъти.

Премислянето и постоянното търсене на логиката във всяко действие пречи на Водолеите да развиват връзките си. Колкото повече мислят и премислят всичко, толкова повече спирачки си налагат. Този подход често им носи натрапчиви мисли. Непрекъснато разиграват всички възможни сценарии в главата си, за да се предпазят от грешки и провали, до които в крайна сметка стигат в някои ситуации.

Още по темата

9. Изглеждат студени и незаинтересувани.

Водолеите изглеждат силно дистанцирани, хладни и понякога дори студени към партньорите си. Това създава предпоставки за конфликти във връзките им. Водолеите никога не реагират емоционално, което кара половинките им да се чувстват недостатъчно обичани, наранени, уязвими и разколебани.

10 грешки, които зодия Лъв прави в любовта и връзките

10. Поставят приятелите пред връзките си.

Водолеите са силно ориентирани към общуването, приятелите и колегите си. Социалните им кръгове много често са много широки и богати. Те се стремят да ги поддържат, като ги поставят на първо място, от което връзките им страдат. Внасянето на здравословен баланс между социален и любовен живот би им помогнало да поддържат по-щастливи отношения с партньорите си.