Интимно

Любовен хороскоп за 27 юни – 3 юли

Очаква ни новолуние в Рак

27.06.2022г. / 12 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През първите дни на юли, всички представители на зодиака ще търсят повече комфорт в любовен план. Очаква ни новолуние в знака на Рак, което ще ни помогне да разкрием своите чувства към някого или обратното, но в същото време ще трябва да овладеем онези емоции, които могат да ни накарат да бъдем конфликтни, тъжни. Венера и Юпитер ще ни помагат в любовните дела, но Марс и Плутон може да внесат напрежение. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Любовен хороскоп за юли

Овен

Овните ще са настроени за любов. Някои от вас, които са влюбени в определен човек, може да направят първата крачка към него. Като цяло, желанията в любовта ще се сбъдват през тази седмица.

Обвързаните представители на зодията ще повишават своята увереност, във връзката също, тъй като любимият им човек ще ги накара по някакъв начин да се чувстват добре, обичани. Но това ще е за кратко. Марс, който е във вашия знак ще бъде в лоша позиция спрямо Плутон и това може да ви направи по-раздразнителни, което пък може да отдалечи определени хора от вас.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
Здраве и красота
Свободно време