Интимно

Любовен хороскоп за март

Не бива да гледаме в миналото

23.02.2023г. / 10 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През новия месец март, ако искаме да привлечем любовта в живота си, ще бъде необходимо да сме внимателни към това, което се случва край нас. Звездите ни съветват да избягваме партньори от минали любовни връзки, тъй като те могат да доведат само до проблеми. Самотните представители на зодиака да се разделят с негативните мисли. Сериозно обвързаните двойки ще могат да сбъднат някои от мечтите си и да преодолеят някои кризи в отношенията си. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп за март.

Таро карти за март за всяка зодия

Овен

В личен план, март няма да бъде перфектен. Възможно е човек, към когото изпитвате топли чувства, просто да ги игнорира. За да постигнете реципрочна симпатия, ще трябва да положите повече усилия. Но сега, когато Венера е във вашия знак, това ще ви се отдава по-лесно. Ако имате сериозна връзка, то е възможно вашите действия или тези на половинката ви да провокират конфликти, особено ако става въпрос за налагане на мнение.

Това може да се превърне в сериозен раздор. Бъдете предпазливи и се опитайте да не се провокирате един друг, проявявайте деликатност в отношенията и се отдавайте на приятни занимания заедно.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
ne mi se polu4avat nikakvi dosega kakvoto i da pi6e
отговор Сигнализирай за неуместен коментар