Интимно

Любовен хороскоп за 27 март – 2 април

Седмицата носи динамика в любовните отношения, но не трябва да се прибързва

26.03.2023г. / 08 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През новата седмица ще ни е по-лесно да изразяваме себе си и желанията ни по отношение на любовта. Меркурий и Юпитер ще бъдат в добра позиция един към друг в знака на Овен. Също така ще имаме смелостта да обсъдим потенциално трудни романтични ситуации и в крайна сметка да ги преодолеем. Все пак е добре първо да мислим, а след това да говорим и действаме, а не обратното.

Огненият Марс ще направи прекрасен тригон със Сатурн, което може да ни даде дългосрочна енергия за създаване на стабилна физическа и емоционална връзка. Венера и Уран обаче може да доведат до раздели при някои с не толкова стабилни отношения.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Женски хороскоп за април

Овен

Скъпи Овни, Вселената ви подкрепя по всички възможни начини, за да израснете като личност и естествено да привлечете правилните хора в живота си, които са предназначени да допълнят вашата идентичност. Когато Меркурий и Юпитер направят точен съвпад във вашия знак тази седмица, ще имате невероятно предимство в това, да осъществите някои от желанията си. Ако сте във връзка, това е моментът, в който може да поискате всичко от любимия човек. Ттези, които са необвързани, нека обърнат внимание на своите обожатели, особено ако емоциите са взаимни.

Коментирай