Интимно

Кои са най-добрите съпрузи сред зодиите?

Качества, които влияят върху отношенията в брака

27.04.2023г. / 13 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Мъжът Рак е сред най-чувствителните и сантиментални знаци. Той е предан, всеотдаен и готов винаги на всичко, за да ви зарадва и изненада. Раците правят моментите в семейството наистина специални. Обичат да споделят хубавите мигове с половинката си. Ако сте избрали за съпруг мъж от зодия Рак, той ще ви кара да се чувствате специална дори без повод във всеки един момент.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Лъв

Лъвът е смел, той е водач, лидер и закрилник. Мъжете Лъвове са невероятни съпрузи, защото са готови да ви защитят във всяка ситуация. Жените, които имат до себе си мъж от зодия Лъв са носени на ръце, като принцеси. Бракът с мъж от зодия Лъв е белязан от приключенски моменти, много щастие, пътешествия, изненади. Ако сте омъжени за мъж от тази зодия, винаги ще имате един рицар зад гърба си.

Дева

Мъжете от зодия Дева са чудесни съпрузи, защото са готови на всичко за семейството. Те ще работят неуморно, за да осигурят необходимия комфорт. Домошари са, изключително организирани и подредени, мъжете Деви са готови на всичко за семейството. То е на първо място за тях.

Зодиите, които винаги ще се привличат

Коментирай
Свободно време