Интимно

6 нови неща, които да пробвате в секса

Опитайте се да го правите, използвайки специална възглавница

16.08.2023г. / 10 08ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Рутината и ежедневието могат съществено да променят ритъма ви на живот и неща, които до неотдавна са ви били забавни и интересни, изведнъж да загубят от очарованието си. Това могат да са дейности като срещи с приятели, гледане на любим сериал или дори интимните ласки с любимия.

Прекаленият стрес, проблемите във връзката и дори промяната в нивата на хормоните – всичко това може да ви се отрази и вие да загубите желание за плътски удоволствия. Разбира се, не бива да губите надежда! В следващите редове ще ви предложим няколко нови неща, които да пробвате в секса и да върнете искрата във вашата връзка. Ето ги и тях:

Правете секс... по телефона!

В любовта и в секса всичко е позволено, стига да доставя удоволствие на партньорите. Изненадайте любимия си, звъннете му докато е на път към вкъщи, помолете го да спре колата и му обяснете точно какво и как бихте му сторили. Повярвайте, това ще го възбуди както никога преди! Ако не стигнете до края по време на разговора, тогава той със сигурност няма да има търпение да се прибере у дома и заедно да практикувате всичко, за което сте си говорили допреди малко.

15 лесни стъпки, с които да покажете любовта си

Опитайте да го правите с помощта на секс възглавница

Ако не сте чували за подобно нещо, можете много бързо да поправите тази грешка и да потърсите подобен артикул в интернет. Най-често подобни възглавници са надуваеми, с различна големина и форма и могат да послужат за добра опора на кръста ви, увеличавайки възбудата и удоволствието от секса, а някои от тях имат дори обособено място за поставянето на вибратор.

Какви жени предпочитат мъжете в леглото

Направете го пред огледалото

Забравете за предразсъдъците, за целулита, за излишните килограми или за всичко, което ви притеснява. Поставете огледало пред спалнята си и вижте каква магия ще направи то с вас и партньора ви – неусетно ще се превърнете в актьори от филм за възрастни! Може би докато сте у дома и вършите ежедневните си дейности, вие избягвате да се гледате в огледалото, но повярвайте – ако го правите по време на секс, това ще възбуди до небето вас и вашия любим.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Правете секс извън леглото

Разбира се, че то може да бъде най-удобното място, но понякога ако искаме да върнем пламъка в любовта, трябва да сме готови да излезем извън зоната си на комфорт. Огледайте се наоколо в дома си и вижте дали старият диван или пък кухненската маса няма да се окажат перфектни, за да опитате някоя нова поза и да изненадате половинката си.

Какво кара мъжа да ви желае сексуално?

Правете орален секс

Ако искате да опитате нещо ново, пробвайте да доставите удоволствие на партньора си само с орална любов. Ако пък искате да нагорещите страстите още повече, помолете любимия да върже ръцете ви с шал. А след като приключите, го помолете да ви върне „услугата“.

Неоспорими признаци, че той не ви изневерява

Опитайте секс със завързани очи

Когато изключите едно от сетивата си, увеличавате сетивността на останалите. Ето защо превръзката на очите може да направи партньора ви по-чувствителен и възбуден. Докато е с вързани очи, докосвайте с устни цялото му тяло, като обърнете особено внимание на областта около вътрешната част на бедрата. Оставете го да се възбуди максимално и чак тогава му дайте това, което иска. След това разменете ролите си и го помолете нежно той да постави превръзка или шал на очите ви.

Знаци на тялото, които показват, че той ви харесва

 

Коментирай