Интимно

Шеф или градинар?

31.07.2009г. / 14 03ч.
Аз жената
Шеф или градинар?

Жените си падат по мъже със силно развита мускулатура, считат Калифорнийски учени. “Мускулите са необходими на мъжете както перата на разтворената опашка на пауна т. е. за привличане на самките, които търсят зрели самци.”, казва Дейвид Фредерик, ръководител на изследването.
Влечението към този тип мъже било най-силно по време на овулацията, когато жените инстинктивно търсели повече мъжка сила и повече тестостерон.
За мимолетни флиртове дамите отново предпочитали по-мускулести мъжаги, а за семеен живот – улегнали господа с финансова стабилност и перспективна кариера.

Няма пълно щастие! Малко са дамите, които си намират як и мускулест финансист. Но тук бихме попитали, а не може ли и двете? За семеен живот примерен чиновник с добра заплата, а за развлечение мускулест млад градинар. Голяма част от богатите дами практикуват това раздвояване, най-малкото да съзерцават как се поти младият градинар, прекопавайки или подкастряйки огромното им имение. Или пък, което е най-вероятно, в различните етапи от живота дамите си падат по различен тип мъже – защо не са направили такъв тип проучване? Резултатът ще е предвидим – по-младите жени се заглеждат по високи и мускулести, а по-зрелите към улегнали и сериозни господа, които биха поели отговорност за семейство и деца. Може би на това се дължи и разпадането на ранните бракове – омъжили сме се за невероятен хубавец, който обаче се оказва, че не може да се справи с живота, така както ние бихме желали и ние преминаваме от едната крайност в другата – женим се повторно за не толкова привлекателен, но пък финансово стабилен и сериозен мъж.

Прави ли ви впечатление обаче, че примерно 14-15 годишните момчета, които изглеждат супер секси, започват да излизат с момичета и да водят сексуален живот рано, докато по непривлекателните им връстници се отдават на образованието си, тайно завиждайки им. Към 30-35 години обаче нещата се обръщат. Първите вече са се амортизирали сексуално и на много от тях заради многото забавления не им е останало време, желание и капацитет да получат добро образование и изпадат от класацията. Те стават наистина мускулести водопроводчици, електротехници и т. н., но дали продължават да са толкова желани от жените? А вторите са се реализирали добре професионално и започват да се окопитват и в живота, дори самите те да не знаят как да заговорят жените, последните сами започват да им се лепят и на тях не им остава нищо друго, освен да избират.

И все пак какво правят дамите, които по една или друга причина биха желали да се спрат само на един екземпляр от богатата мъжка фауна?

Какво търсите вие у мъжа и лесно ли попадате на интелигентен и същевременно пропорционално добре сложен и добре поддържан мъж? И склонни ли сте да направите компромис? В каква посока – тъп, но як или богат, но хилав?

Както казват, когато ни удари сляпата неделя не пита, но дали пък именно тя си няма логично научно обяснение и просто уж случайно ние да избираме подсъзнателно точно онова, от което наистина се нуждаем?

Споделете мнението си във форума на Az-jenata.bg -тук.

Прочетете още:
Как да разпознаем лошия любовник

По време на овулация жените са по-секси

Коментирай