Интимно

Секс грешки, които не бива да правим

23.11.2009г. / 15 52ч.
Мария Дуковска
Секс грешки, които не бива да правим

Искаме да сме перфектни в леглото, но не винаги успяваме. Кои са най-фаталните грешки, които допускаме в секса
 
Сексуалните отношения са деликатна област, в която и най-малкият детайл може да развали магията. А мъжете, също като нас, забелязват дребничките недостатъци, които имаме. Ето някои от най-неприятните грешки, които дразнят мъжете и трябва да се избягват в леглото:

"Не казвам фантазиите си"
Много жени не са склонни да споделят еротичните си желания. Да, фантазиите са прекрасни в нашето съзнание, но още по-красиво е, когато ги споделим с любимия. Повечето жени се стесняват да разкажат фантазиите си и това неминуемо ги дистанцира от мъжете. Няма срамно да признаете еротичните си фантазии (както и да ги изпълните), срамно е да имате прекрасен мъж до себе си и куп комплекси. Затова отървете се от срама и притеснението по най-бързия начин.
 
"Не искам да правя орална любов"
Дали не искате или просто го дразните, когато му отказвате да изпълните тази любима мъжка фантазия - фелациото. Знаете, че той го обожава, но въпреки това правите гримаси и отказвате. Дали напук или защото е табу? По-важното е, че ако не ви е приятно да споделяте интимност с този мъж, може би това не е вашият подходящ партньор. Но ако искате да сте перфектна в леглото, започнете от... долу :)
 

"Срамувам се от тялото си"
Имам голям корем, вижда ми се целулита, ах, тези грозни стрии... вечните женски терзания за тялото ни и затова как изглеждаме, дразнят мъжете. Разберете, че ако прикривате тялото си, не му давате да ви гледа или докосва, само убивате магията и сексът никога няма да е съвършен. Без значение е дали сте с 5 килограма по-пълна от идеалната манекенка. Щом е избрал вас за спътница и секс партньорка, то мъжът иска да е с вас. Да ви гледа, докосва и обича, както той пожелае. Доставете му тази наслада!
 
Неподдържана жена
Няма по-отблъскващо нещо от неподдържаната жена. Не е фатално, ако сте с постоянен партньор и ви се случи да сте с наболи косъмчета или неоправен педикюр ВЕДНЪЖ. Но ако това се превърне в практика, вашият любим съвсем скоро ще се превърне в нечий друг секс партньор.
Перфектната епилация, нежната кожа и поддържаният маникюр/педикюр са задължителни елементи за всяка жена, която иска да е приятна компания в леглото.
 
Грозно бельо
Еротично бельо, секси бельо, това са думите, които като индийска мантра се повтарят в женските списания. И не е случайно, тъй като това е най-сигурният начин да възбудите мъжа до себе си. Дори и след продължителна връзка, бельото е важен фактор в сексуалния живот. Не го пренебрегвайте и винаги си заделяйте пари за хубаво бельо. То ще ви се отплати многократно.


 
 “Кога ще свършиш“
Правите бурен секс, и вие вече сте свършила. Затова задавате безумния въпрос към половинката си кога той ще свърши. Няма по-безумно прекъсване на акта от този въпрос. В леглото освен разкрепостени, трябва да запазим понякога такт и търпение, за да бъде сексът съвършен. Не бъдете егоисти, тъй като еротичната игра се играе от двама...

***
Кога мъжете изневеряват
Какво си мислят мъжете след секс?
Класически и екстремен секс в автомобил
По какво ще разберете, че един мъж е готов за секс?

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
MAG ( преди 9 години )
До Therion: A i ti mai si ot mnogo "da6tnite"...!Kakwa li dupka nepodwizna si i ti...A i iska6 da polu4awa6...Aide be...Sanuwai !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
tanq ( преди 11 години )
ami vseki ot dvamata trqbva da se podarja kogato lubimiqt vi vidi 4e se grijite za sebe si 6te vi haresa.trqbva sa6to da nosite sexy belio dre6ki i toi 6te vi pojelae a posle 6te stane goreshto osobeno kogato vrazkata vi e dalga trqbva da namerite na4in da q vazrodite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
Мира ( преди 11 години )
Убедена съм, че тази толкова непотребна за жените статия е написана от мъж. Защото само мъжете си мислят, че жените "свършват" само веднъж - като тях.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Elena ( преди 11 години )
nqma znachenie dali majat ili jenata izneverqva.. rezultata samo che e edin i sasht za izlaganata poluvinka.. edno razbito sarce edna naranena dusha i mnogo izgubeni mechti.. sled iznevqrata izlaganiqt chovek se chuvstva taka sqka6 e do6al kraq na sveta .. mnogo e trudno da izleze6 ot takava situaciq no izhod ima stiga sami da se stimulirame priqtelite sashto pomgat razbira se .Az mislq che nqma smisal ot iznevqrata parvo zashtoto taka naranqvame choveka do nas i vtoro shtom sme reshili da izneverim znachi ne obichame tozi chovek i ne trqbva da sme s nego......
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
Therion ( преди 11 години )
Подкрепям Андрея ANDREA NIKOLOVA, 40 г., СофияПубликувано на 26.11.2009Всички изискват от жените това, онова,.... да са идеални, а какво да кажем за мъжете, защо ние трябва да даваме всичко от себе си, а те само да получават без ни най-малко да се стараят????
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Деница Иванова ( преди 11 години )
Не сте прави, не всички мъже не се поддържат. Аз съм на мнение, че жената трябва да провокира мъжът да е поддържан, да се грижи за нея, да я глези понякога. Естествено, в ежедневието е трудно да се поддържа тръпката между двама, особено ако са съпрузи, но все пак нито мъжът, нито жената трябва да се занемарява. За съжаление, повечето мъже приемат всичко за даденост, но за това също има женски трикове, които да променят ситуацията :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Бояна ( преди 11 години )
Тази статия е полезна за самочуствието на жената.Мъжът се превръща в пионка с женските хитринки.Действайте момичета!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
ANDREA ( преди 11 години )
Всички изискват от жените това, онова,.... да са идеални, а какво да кажем за мъжете, защо ние трябва да даваме всичко от себе си, а те само да получават без ни най-малко да се стараят????
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
СИМОНА ( преди 11 години )
А какво да кажем за неподържаните мъже? Има и такива, независимо дали са семейни или не. Крака с не изрязани нокти и грозни пети, напукани като изгоряла земя...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар