Искаме да сме перфектни в леглото, но не винаги успяваме. Кои са най-фаталните грешки, които допускаме в секса
 
Сексуалните отношения са деликатна област, в която и най-малкият детайл може да развали магията. А мъжете, също като нас, забелязват дребничките недостатъци, които имаме. Ето някои от най-неприятните грешки, които дразнят мъжете и трябва да се избягват в леглото:

"Не казвам фантазиите си"
Много жени не са склонни да споделят еротичните си желания. Да, фантазиите са прекрасни в нашето съзнание, но още по-красиво е, когато ги споделим с любимия. Повечето жени се стесняват да разкажат фантазиите си и това неминуемо ги дистанцира от мъжете. Няма срамно да признаете еротичните си фантазии (както и да ги изпълните), срамно е да имате прекрасен мъж до себе си и куп комплекси. Затова отървете се от срама и притеснението по най-бързия начин.
 
"Не искам да правя орална любов"
Дали не искате или просто го дразните, когато му отказвате да изпълните тази любима мъжка фантазия - фелациото. Знаете, че той го обожава, но въпреки това правите гримаси и отказвате. Дали напук или защото е табу? По-важното е, че ако не ви е приятно да споделяте интимност с този мъж, може би това не е вашият подходящ партньор. Но ако искате да сте перфектна в леглото, започнете от... долу :)
 "Срамувам се от тялото си"
Имам голям корем, вижда ми се целулита, ах, тези грозни стрии... вечните женски терзания за тялото ни и затова как изглеждаме, дразнят мъжете. Разберете, че ако прикривате тялото си, не му давате да ви гледа или докосва, само убивате магията и сексът никога няма да е съвършен. Без значение е дали сте с 5 килограма по-пълна от идеалната манекенка. Щом е избрал вас за спътница и секс партньорка, то мъжът иска да е с вас. Да ви гледа, докосва и обича, както той пожелае. Доставете му тази наслада!
 
Неподдържана жена
Няма по-отблъскващо нещо от неподдържаната жена. Не е фатално, ако сте с постоянен партньор и ви се случи да сте с наболи косъмчета или неоправен педикюр ВЕДНЪЖ. Но ако това се превърне в практика, вашият любим съвсем скоро ще се превърне в нечий друг секс партньор.
Перфектната епилация, нежната кожа и поддържаният маникюр/педикюр са задължителни елементи за всяка жена, която иска да е приятна компания в леглото.
 
Грозно бельо
Еротично бельо, секси бельо, това са думите, които като индийска мантра се повтарят в женските списания. И не е случайно, тъй като това е най-сигурният начин да възбудите мъжа до себе си. Дори и след продължителна връзка, бельото е важен фактор в сексуалния живот. Не го пренебрегвайте и винаги си заделяйте пари за хубаво бельо. То ще ви се отплати многократно.


 
 “Кога ще свършиш“
Правите бурен секс, и вие вече сте свършила. Затова задавате безумния въпрос към половинката си кога той ще свърши. Няма по-безумно прекъсване на акта от този въпрос. В леглото освен разкрепостени, трябва да запазим понякога такт и търпение, за да бъде сексът съвършен. Не бъдете егоисти, тъй като еротичната игра се играе от двама...

***
Кога мъжете изневеряват
Какво си мислят мъжете след секс?
Класически и екстремен секс в автомобил
По какво ще разберете, че един мъж е готов за секс?