Интимно

Косата влияе на сексуалността ни

28.12.2009г. / 10 01ч.
Аз жената
Косата влияе на сексуалността ни

Негласна тайна е, че плешивите мъже са по-сексуални натури от останалите и дори да не е вярно, това мнение битува в обществото. Но също така е факт, че жените харесват господата с хубава, гъста коса, в която да вплитат пръсти. Къде тогава е истината - плешиви мъже или дългокоси да изберем за секс партньор?

Има много митове относно човешката сексуалност и голяма част от тях са доста противоречиви. Такова, например, е и вярването, че колкото по-малко коса има един мъж, толкова по-голям мъжкар е той. Това твърдение има своята научна обосновка, получена от редица изследвания. В момента се правят опити, за да се открие каква е връзката с косата и половия нагон и в какъв етап от живота ни сексуалното привличане е най-силно.

Истината е, че специално мъжкото сексуално желание се влияе главно от хормоните - андрогени. Важен е и психологическият компонент, без съмнение. Все пак изследванията показват, че ако един мъж няма мъжки полови хормони, той не би могъл да усети сексуално желание.

* * *
Какво не обичат мъжете в леглото
Секс грешки, които не бива да правим
Закръглените мъже не са добри любовници

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
емилия ( преди 11 години )
Съгласна съм ! "Плешивците", определено са по сексуални,същото важи и за по дребните мъже(но не и за дребосъците, те обикновенно нямат самочувствие и в леглото е така). Едно време се смеех на приказката: Кон-ездач и мъж-е...,корем нямат, но и то е вярно. Вярно е също, че колкото и добър да е един мъж, пусне ли шкембе-вече не е ,защото се губят сантиметри и вече не е толкова подвижен. Така , че МЪЖЕ, ако искате да сте във форма, поддържайте фигурата си !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
ева ( преди 11 години )
ами аз познавам, не сексуално, доста плешиви мъже, които по характер изобщо не приличат на мъжкари, напротив - доста свитички са. трябва да си направим изследване по въпроса.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар