Меню

Калцоне с риба тон

22 юли 2010 | 10:29 | Аз жената
5 от 1 гласа
280 г риба тон 
1 чаша настърган кашкавал 
майонеза – на вкус 
1кг тесто за пица 
1 яйце

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Разбъркваме рибата тон с кашкавала и майонезата. Оформяме тестото на кръгове, поставяме от готовата плънка, намазваме краищата с разбитото яйце, за да залепнат. С помощта на вилица притискаме крайчетата, за да запечатаме калцонето добре. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за 10-15 минути, според дебелината на блатовете, които сме оформили.

Снимка: thinkstock

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

* * *

Бърза пица
Пица “Калабря”
Рецепти за пица, лазаня, спагети и паста

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай