Меню

Изкушения със сладък вкус

20 юни 2012 | 09:45 | Аз жената
Добави в любими
Изкушения със сладък вкус

Приготвяне

Най-сигурният начин да се справим с изкушението е като му се отдадем, твърди известна поговорка. Веднъж опитали сладкишите на верига сладкарници „Sweet house Papaya“ в София, посетителите разбират смисъла на думата изкушение.

Сладкарството, както всичко друго, непрекъснато се развива с времето и е подвластно на модата. Подобно на дрехите, тортите също се повлияват от нови и модни тенденции. Професионалният екип на „Sweet house Papaya“ следва тези тенденции. Тортите са с по-фина форма, блатът е тънък с преплитащи се разноцветни слоеве, богатството от познати или екзотични вкусове омайва рецепторите, пълнежът е винаги различен. Всичко това създава една уникална по рода си кулинарна симфония за сетивата.

Създаването на една хубава торта е изкуство. „Sweet house Papaya“ демонстрира подчертан професионализъм в стилното украсяване на всеки свой продукт. Външните детайли са изваяни до съвършенство. Асортиментът предизвиква неудържимото любопитство на всеки, имал възможността да зърне някоя от прекрасно аранжираните изкусителни витрини.

Многообразието е невероятно. Предлагат се торти, различни като вид, вкус и предназначение. Има сладко изкушение за всеки повод и миг от живота – за рожден ден, годишнина, дипломиране, за изпращане и посрещане на любими хора, като жест на уважение към приятел...

Разбира се, и сватбата не може да мине без торта. Сватбените торти, предлагани в „Papaya“, запазват своя стандартен стил по отношение на височина, многопластовост, етажи и ефектна украса, достойна за един от най-щастливите празници в живота ни.

Бързината на изпълнение на поръчките е от 45 минути до 2 часа в рамките на София.

„Sweet house Papaya“ разполага с 6 сладкарници, разположени в различни квартали на София, детски кът и кетъринг център. Заведенията от веригата предлагат уютна атмосфера за бягство от забързаното ежедневие, перфектно обслужване от професионален персонал, непрекъснати иновации в продуктовата гама, съобразени със световното развитие на сладкарството и гарантирано високо качество за пълното удоволствие на своите клиенти.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай