![2 чаши кокосово мляко
½ чаша кленов сироп или мед на сладост
⅓ чаша фъстъчено масло
1 ч. л. ванилов екстракт
2 чаши овесени ядки
¼ чаша натурално какао на прах
1 ч. л. бакпулвер
1 супена лъжица смляно ленено семе
щипка сол
⅓ чаша или малко повече нарязан шоколад](/media/files/resized/article/654x358/4ff/2f905d3ab379bcb492aad90a459e54ff-21a3b3c52f0bc12319b05e254468f8b6.jpg)
50 мин
-
Порции: 10
В купа комбинирайте всички течни съставки, разбъркайте добре. След това може да добавите сухите съставки. Отново разбъркайте хубаво и прибавете нарязания шоколад. След като финално хубаво разбъркате всичко, изсипете получената смес в малка тава с незалепващо покритие или йенска тава без капак. Печете сладкиша в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 минути.
Снимки: Getty, iStock
Опитайте още: