![400 г къса паста
За дресинга:
1 опаковка майонеза
3 супени лъжици пресен лимонов сок
2 супени лъжици мед
½ супена лъжица чесън на прах
сол, черен пипер на вкус
3-4 консерви риба тон
1 глава червен лук
1 малка консерва грах
наситнен магданоз на вкус
няколко черни или зелени маслини
3-4 твърдо сварени яйца](/media/files/resized/article/654x358/740/cf6c89f57dda39cb216ad9c5920fb740-b394e1870dca13fe2f3ab86f88f0f9b0.jpg)
20 мин
-
Порции: 2-3
Пастата се сварява според инструкциите на опаковката, след което се прецежда добре и се слага в подходяща купа. В купичка или буркан комбинирайте съставките за дресинга. Към пастата прибавете отцедените риба тон и грах, наситнения магданоз, нарязаните маслини. Сложете и нарязаните яйца, овкусете с дресинга и сервирайте.
Снимка: iStock
Вижте още: