За дома

Пробуждане на сетивата

07.03.2006г. / 09 21ч.
Аз жената
Пробуждане на сетивата

За много потребители Silan е най-добрият избор сред омекотителите за тъкани, заради превъзходния си омекотяващ ефект и дълготрайните аромати. Сега Henkel предлага нова линия висококачествени омекотители Silan Aroma Soft, които са обогатени с изящни парфюми, вдъхновени от древната сила на ароматите.


Новата линия омекотители за тъкани Silan Aroma Soft от Henkel съдържат етерични масла с екстракт от плодове и цветя. Милиони хора, усетили позитивния ефект на ароматите, вече са оценили предимствата на ароматерапията.

Сега приятното чувство, което получавате, когато запалите ароматна свещ или си направите ароматна вана, можете да изпитате с новите омекотители Silan Aroma Soft. Направете своя избор от четирите уникални и дълготрайни аромати, които даряват спокойствие, хармония, романтика или енергия след напрегнат работен ден, в зависимост от Вашето настроение.

Силата на ароматите е позната от древността. Още от 3-ти в. пр. Хр. гръцките философи откриват невероятното влияние на различните аромати върху настроението.

Понятието “ароматерапия”, което се използва днес, за пръв път е въведено от френския химик Морис Гатфос, който през 1920 г. в Европа открива свойствата на различни ароматни масла. Днес вече са известни около 4 000 естествени аромати, които се използват във всички сфери на ароматерапията.

Етеричните масла въздействат деликатно, но мигновено, използвайки пряката връзка между обонянието и мозъка. В зависимост от екстрактите, на чиято основа са създадени, ароматите могат да имат релаксиращ или стимулиращ ефект върху сетивата.

Сега Henkel съчетава натрупаната през вековете мъдрост с десетилетния опит на Silan в грижата за тъканите, за да разработи новата линия Silan Aroma Soft.

Silan Aroma Soft РЕЛАКС
ЛАВАНДУЛА И ВАНИЛИЯ
Съдържа етерични масла от лавандула и ванилия, известни с успокояващото си действие. Премахва напрежението и осигурява необходимата почивка след напрегнат работен ден.

Silan Aroma Soft ЕНЕРГИЯ
ГРЕЙПФРУТ И ЛИМОН
Какво ще кажете за енергиен заряд и малко адреналин с освежаващото действие на грейпфрут и лимон? Почувствайте живота и се забавлявайте – тонизиращият аромат ще бъде с Вас през целия ден.

Silan Aroma Soft ЧУВСТВЕНОСТ
ХИБИСКУС И РОЗА
Уникалната комбинация от етерични масла на роза и хибискус зарежда дрехите с женствен и секси аромат и действа вдъхновяващо. Пригответе се за повече романтика и чувственост.

Silan Aroma Soft БАЛАНС
ВОДНА ЛИЛИЯ И ЛИМОНОВА ТРЕВА
Спокойствие и хармония – можете да постигнете всичко, от което се нуждае тялото и душата, благодарение на успокояващия и дълготраен аромат на водна лилия и лимонова трева.

Новата линия Silan Aroma Soft изпълва сетивата Ви с наситените аромати на етерични масла, потапяйки Ви в свят от деликатни и дълготрайни аромати още от момента, в който извадите дрехите от пералната машина. Освен това, ако държите на грижата за дрехите си, можете да се доверите на доказаната високоефективна формула на Silan, за да придадете на тъканите изключителна мекота и превъзходен вид.


Коментирай