За дома

Как да подредим дома си според фъншуй за Годината на кафявата земна свиня

Ще се обградим с пастелни тонове

23.01.2019г. / 12 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Според китайския календар, на 5.02.2019 година започва Годината на кафявата земна свиня. Характеристиката на свинята е, че тя е приятелски настроена, обичаща простите неща в живота. Когато настъпва новата китайска година винаги обръщаме внимание на това какви цветове ще ни донесат късмет, какви талисмани да носим, как да подредим дома си за повече благоденствие.

Какви ще са децата, родени в Годината на кафявата земна свиня

През 2019-а ще е хубаво да добавим неутрални релаксиращи цветове, естествени текстури, декорации, които създават усещане за топлота, уют, средата, в която ще живеем трябва да бъде безопасна и функционална, която да радва Земната свиня.

Ето няколко насоки според фъншуй за интериора в дома или офиса.

Златни нюанси, сиви тонове, кафяви цветове, за декор на всекидневната. Годината на Свинята носи богатство и късмет в правенето на пари на всички, които проявяват отговорност и са оптимистично настроени. Хората, родени в една от следните години: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, са родени под знака Свиня и също е важно да се възползват от положителните вибрации на знака си.

Новата китайска година е отлична за инвестиции, създаване на семейство, създаване на нови приятелства и контакти. Ще се радваме на късмет във всички направления, ето защо е хубаво да се обградим с подходящ интериор, който допълнително да помогне за привличане на хубавите неща в живота ни.

Кои цветове ще ви донесат късмет през 2019?

Други цветове, освен бежово и кафяво, които е хубаво да добавим край нас са жълтите тонове, охра, сивите багри, зелените, розовите нюанси.

Късметлийските числа през тази година са 4, 6, 8. Използвайте ги в интериора, поставяйки толкова картини или снимки на стената, декорирайки меки възглавници с тази бройка, бамбук на късмета.

Знакът на Годината на земната свиня се свързва с женската енергия, комфорта, спокойствието, меките цветове на помещенията, естествени текстури. Дървени мебели и аксесоари за декорация, водни елементи, стайни растения и земни цветове с докосване на женственост, декорации в златисто, тухлени стени или декорации, за привличане на късмета в дома или офиса.

В галерията ни може да видите няколко идеи за красив интериор според фъншуй за 2019-а година.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време