За дома

Майстор Свети Валентин? Пет идеи за подарък за него от Lidl

03.02.2023г. / 16 44ч.
Мария Дуковска
Майстор Свети Валентин? Пет идеи за подарък за него от Lidl

Привет, дами. Ако и вие, като мен, сте изморени или изчерпани откъм романтични идеи за Деня на влюбените, то продължете смело с четенето на този материал, в който ви предлагам един по-практичен прочит на празника. За никого не е тайна, че повечето мъже обичат да имат по някой и друг инструмент в своето така наречено „мъжко шкафче“. Ей така, за онези моменти, в които ще потрябват за планиран ремонт или за общото им спокойствие и увереност, че са подготвени за всякакви непредвидени ситуации.

Сега ще споделя с вас няколко интересни предложения с марката Parkside от брошурите на Lidl, които на мен лично ми се сториха супер попадения. И ако имате нужда от още стимул, едно допълнение – до края на февруари може да спечелите 1 от 400 ваучера по 250 лв. за пазаруване, ако закупите инструменти с марката Parkside в Lidl. Участието в томболата следва следната лесна механика: при закупуване на продукти с марка Parkside на стойност минимум 10 лв. в един касов бон, в периода от 1 до 28 февруари, и маркиране на своята Lidl Plus карта, всеки клиент на веригата получава по 1 точка. При събиране на 4 точки и след заявяване на съгласие директно през приложението с натискане на бутон „Потвърди участие“, се включва в томболата.

Доста практично – подарък Parkside за него и възможност да спечелите ваучер за пазаруване за вас.

Предложения от 2. до 5. февруари

Започвам с must have комплекта от инструменти, който всеки домашен майстор трябва да притежава. Да, говорим за тресчотки с накрайници, които винаги могат да намерят приложение в сглобяването на мебели, някоя по-смела изработка или ремонт у дома. Развиването и завиването на всякакви болтове и гайки с този комплект вече няма да представлява никакво затруднение за вашия личен майстор вкъщи. Цената му е 29,99 лв. и е съставен от 36 части, изработени от хром-ванадиева и S2 стомана (каквото и да значи това). Според мен това е една супер идея за подарък с широко приложение за всеки майстор вкъщи. А и само още нещо… пригответе се, след като му връчите този подарък, все по-често да чувате фрази като – „скъпа, подай ми „десетката“ от ей там… не, не, това е „единайсет“ бе, офф… остави на мен.“

Работна LED лампа

И нека бъде светлина! Много практичен и удачен пример за подарък за всеки майстор, който иска работата му да бъде на светло. Със своята литиевойонна батерия с голям капацитет и индикатор за нивото на зареждането, тази работна LED лампа от Parkside е чудна идея, с която да зарадвате, според мен доста изненадващо, вашата половинка. Цената ѝ е 34,99 лв., с 3 години гаранция и може да бъде намерена до 5-и февруари във всички магазини на Lidl в цялата страна.

Работен гащеризон

Време е да вдигнем малко нивото и да преминем към половинките, които се отнасят изключително професионално към своето майсторене. Тях може да изненадате с един супер удобен и практичен работен гащеризон Parkside. Водоотблъскващ, с топла подплата и различни джобове за инструменти, той е перфектният аксесоар, когато работата с инструменти стане сериозна. А за нощта на Свети Валентин и всяка следваща, той може да се брои и за подарък за онези от вас, които си падат по мъже в униформа. Цена 44,99 лв.

Предложения от 9. до 12. февруари

В брошурата за седмицата преди Св. Валентин в Lidl може да откриете още много интересни попадения за подарък по случай най-влюбения ден. Такъв е японският трион на Parkside, например. Много интересно предложение, което малко мъже с афинитет към майсторенето притежават. Предназначен за рязане на дървен материал, первази, клони, греди и пластмасови тръби, той със сигурност е нетрадиционна идея за подарък. Острието на триона е дълго 17 см и може да се сменя лесно и бързо, ако се окажем прави, че вашата половинка ще му се зарадва много и ще го ползва често. Цена 12,99 лв. само през следващата седмица в магазините на Lidl.

Лентов и дисков шлайф

С последното предложение вдигаме още повече нивото на майсторлъка и даваме предложение за дамите с по-голям бюджет за подарък на любимия човек. Лентовият и дисков шлайф на Parkside може да се окаже идеален подарък за всички майстори, които имат домашна работилница и талант за ръчно-направени изделия. С възможност за хоризонтално или вертикално монтиране на шлифовъчната лента, той може да „доизкусурява“ всякакви елементи от дърво до перфекционизъм. Със своята мощност от 370 W и включени към комплекта различни принадлежности за удобна работа, той е просто бижуто в днешните ни Parkside предложения по случай празника Свети Валентин. Цената му е 279,99 лв. и е в наличност от 9 до 12 февруари във всички магазини на Lidl.

Това бяха моите кратки предложения, с които освен да изненадате своята половинка по случай 14 февруари, може да събудите и истинския майстор в него!

Пожелаваме ви приятен празник и много обич през всеки ден от годината, а не само на Свети Валентин.