Здраве и красота

Феерия от цветове в маникюра за 2013 година

Да рисуваш върху ноктите е изкуство

23.04.2013г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Природата се събуди. Цветовете й говорят в моделите, които дизайнерите създадоха в колекциите за пролетно-летния сезон на 2013 година. Настроение и полъх на море се открива не само в модните тенденции, но и в прическите. Коси небрежно събрани на кок, оформени в конска опашка или идеално прави.

Цветовете от модните подиуми слязоха, за да украсят ръцете ни. Затова забравете за скучните едноцветни нокти.

Никога не е имало толкова много страст и игра с формите и цветовете. Една феерия, която завършва с неповторимост, индивидуалност и чар. Имаме игра на форми, цветове, един експеримент за сетивата .

Дизайнерите, вдъхновени от рисунките на градските художници, ни предлагат интересни и разчупени комбинации тази година. Експлозия от неонови ярки цветове, напомнящи стила диско, носещи настроение и магнетичност.

Свързани статии

Женственост и страст, редуване на млечни и меки тонове с тъмен и екстравагантен нюанс. Изгубени в цветовете на градската джунгла, се разминаваме с двуцветни нокти и такива с метален отблясък. Маникюрът не е просто маникюр. Той е изкуство, вдъхновено от женската неповторимост. Рисуването върху ноктите никога не е било толкова забавно.
Тюркоаз, цвят на узряла вишна в комбинация със златна нишка по върха на нокътя.
В старанието си да постигнем неповторимост не бива да забравяме за грижата за ръцете като цяло. Тя започва от оформянето и подхранването на ноктите и завършва с кожата на ръцете.

Използването на хидратиращи кремове след мразовитата зима не е достатъчно, за да помогнем на кожата да си „поеме“ малко въздух. Посещенията при маникюриста биха могли да завършват с един неповторим, релаксиращ и тонизиращ масаж на ръцете. Но ако от динамиката на ежедневието не ви остава време за това, бихте могли и в домашни условия да се погрижите за ръцете си.

Пазарът предлага различни видове масажни масла от кайсия, маслини, бадемово масло, с помощта на които ще възвърнете приятната мекота на кожата на ръцете. Не бива да забравяме, че именно ръцете са един от издайниците на възрастта на една жена. Ето защо посрещнете лятото с усмивка, преродена и красива от ноктите до петите.

Коментирай