Здраве и красота

Разкрасете се и спечелете подарък!

Само в Сердика Център може да спечелите подаръчна кошница с козметика на стойност 250 лева!

16.05.2013г. / 09 00ч.
Аз жената
Разкрасете се и спечелете подарък!

Красотата като обещание за щастие или като мило отношение на човека към самия себе си. Пролетта идва на цветно колело в Сердика Център, където от 13 до 26 май, ценителите на качествената козметика ще разполагат с най-богатия избор от ухания, продукти и аксесоари, които са нежен съветник в грижата за красотата. Финият антураж в подкрепа на естествената хубост се разгръща в пространството на единадесет магазина, които ще представят по три промоции, ексклузивно за клиентите на Сердика Център.

Специализираните козметични бутици и магазини посрещат новия сезон със свежи предложения и цветни изкушения, в тон с тенденциите на пролетта. Когато природата разцъфва за нов живот и усещане за наслада, създайте своите мигове на обновление, почувствайте естетичната страна на качествената козметика.

Сердика Център се превръща в късче открадната красота, което ще ви изненада приятно със своите подаръци.

Десет от пазарувалите в козметичните магазини - Beauty zone, Casyopea, DM, Clinique / Estee Lauder, Douglas, GNC, L'Occitane, Аптека Сердика / Korres, Yves Rocher, Golden rose, Tino hair & make up, ще спечелят подаръчни кошници с козметика на стойност над 250 лв. – специален комплимент от бутиците, участващи в Beauty Days на Сердика Център.

Ваш пътеводител по пътя на красотата ще бъде удобният Beauty Book, който ще ви насочи към продуктите, магазините и техните специални предложения.

Насладете се на пролетта и красотата!

Коментирай