Здраве и красота

Актрисата Рууни Мара е лице на нов женски аромат

Downtown е името на нов дамски парфюм

22.05.2013г. / 17 10ч.
Аз жената
Актрисата Рууни Мара е лице на нов женски аромат

Американската актриса Рууни Мара е избрана за лице на новия дамски аромат на марката Calvin Klein – Downtown, в продажба от юли 2013 г.

Това е уханието на модерната градска жена, която сама определя правилата в живота си. Той умело балансира женствена дървесина с нежни цветни нотки, които му придават уверен и модерен стил с уникална индивидуалност и неочакван привкус.

Телевизионната кампания на новия аромат е под режисурата на Дейвид Финчер, а негов консултант е Фабиен Барон от агенция Baron&Baron. Популярната американска инди група Yeah Yeah Yeahs предоставя парчето си „Runaway“ за саундтрак на клипа. Черно-белият филм представя уверена млада жена в съвременния град, която живее в свой собствен свят, категорично разграничаващ се от очакваното. Заснет в Ню Йорк, филмът умело представя една световноизвестна актриса, която винаги е била вярна на себе си.

Рууни Мара получава световно признание с ролята на Лисбет Саландер в холивудската версия на „Мъжете, които мразят жените“ (2011) от режисьора Дейвид Финчер. За тази роля тя получава и номинации за „Златен глобус“ и „Оскар“ за главна женска роля. Участва още в „Социалната мрежа“ (2010), също под режисурата на Дейвид Финчер, както и във филма на Стивън Содърбърг „Странични ефекти“ (2013), в който си партнира с Джъд Лоу и Чанинг Татъм.

Коментирай