Здраве и красота

Спирала от ново поколение за страхотен обем!

Новата спирала на Avon достига до 40% повече обем отпреди

31.07.2013г. / 13 01ч.
Аз жената
Снимка: Avon

Снимка: Avon

Козметичната компания Avon отваря нова страница в историята на спиралата, представяйки нова, революционна форма на четката. Иновативният продукт Mega Effects Mascara е плод на 6 години проучвания, 5 000 часа научни разработки и допитване до 2000 жени. Благодарение на тях се появява първата по рода си четка за спирала – четката Wonder.

Свързани статии

Mega Effects е същинска еволюция в спиралите. Познати още от древността под формата на туш, спиралите придобиват нов облик едва през 19 век. От 50-те години на 19 век досега те се разпространяват в досегашната им форма – течен туш в тясно шишенце и дълга четка в края на капачката. Новата спирала е толкова компактна, че би могла да се носи във всяка дамска чанта, без да заема излишно място.

Освен с различна форма, четката се отличава и с удобство при ползване. Тя е сгъваема, което осигурява отличен контрол при работа. Ергономичната й форма е проектирана така, че да застане максимално близо до основата на миглите и без усилие да покрие всяка мигла от корена до върха. Извивката на четката естествено следва тази на окото и му помага да изглежда по-голямо и отворено. Миглите остават по-големи, подредени и равномерно раздалечени и всичко това с едно движение на ръката. Спиралата постига забележителен панорамен обем, който е с 40% повече в сравнение с традиционната четка на Avon. Освен това тушът е с водоустойчива формула, не се рони, не се сплъстява и не се размазва при изпотяване.

Коментирай