Здраве и красота

Нана открива фондация за подкрепа на жени с рак на гърдата

Дейността на организацията ще включва безплатни консултации с психолог

12.12.2013г. / 11 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: архив, Булфото

Снимка: архив, Булфото

Телевизионната водеща Нана открива в петък, 13-ти декември, своя фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ за подкрепа на жени с рак на гърдата. Дейностите на организацията ще включват безплатни консултации с психолог, професионален гримьор и юрист, както и часове по арт терапия.

Свързани статии

Стартът на фондацията ще бъде поставен с организирането на първия „Розов петък“, в рамките на който в клуба на фондацията ще се съберат онкоболни жени и техни близки и приятели. Целта на срещата е в приятелски разговор на по чаша вино и лека закуска всички да споделят тревогите и надеждите си и заедно да работят върху нещата, които искат да променят у себе си и в системата на здравеопазване.

В рамките на събитието десет жени с рак на гърдата от Самоков, Ихтиман, Благоевград, Момчилград, Копривщица, Рудозем и Елин Пелин ще раздадат на присъстващите лично изработени от тях малки подаръчета.

Нана преодоля житейското препятствие диагноза рак на гърдата и смело продължава напред. Пожелаваме й успех със старта на фондацията.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Marinka Gorgieva Pna ( преди 10 години )
Nana ti si prekrasna blagodarq na Bog 4e te ima .....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар