Здраве и красота

Защитете косата от слънчевите лъчи

Запазете я красива!

07.07.2014г. / 16 42ч.
Мария Дуковска
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Косата, също както кожата ни, се нуждае от защита от слънчевите лъчи, от солената морска вода, от вятъра и от топлината. Лято е и освен приятните емоции, които носи със себе си, то ни излага на различни външни агресии. Това не бива да ви притеснява, ако в багажа за морето сте предвидили място за продуктите от гамата на L’Oreal Professionnel – Solar Sublime.

Серията съдържа изключителна технология, която едновременно защитава косата и я възстановява след излагането й на външни агресии.

Шампоан Solar Sublime – хлорът е един от най-сериозните противници на здравата и красива коса през летните месеци. За да я предпазим от негативното му влияние е нужно да започнем с нещо много просто – с това да го отмием! Не пропускайте да измиете с шампоан косата си след разточителен ден в морето или на басейна – а ние ви препоръчваме този от серията. Той ще измие косата ви и ще я направи по-мека и изключително блестяща.

Маска Solar Sublime – вятърът и солената вода правят дългите коси трудни за разресване. Маската от серията няма да позволи на по-сухите връхчета да се заплитат, като същевременно с това нежно ще подхрани косата и ще й придаде мекота и блясък.

Защитен спрей Solar Sublime – знаем, че обичате да се припичате под жарките лъчи на слънцето. Вярваме, че сте загрижени за кожата си. Време е да се погрижите и за косата си. L’Oreal Professionnel разработи лек защитен спрей, който обгръща косата с фин защитен воал, за да я предпази от вредните влияния на слънчевите лъчи. Неговата лека текстура няма да омазни косата ви, дори да го използвате многократно на плажа.

Защитно мляко Solar Sublime – хидратиращ, предпазващ лосион с анти-фриз ефект. Подходящ за по-плътните коси, млякото е must-have за плажната чанта това лято.

При покупка на 2 продукта от серията в козметичен салон на L`Oreal ще получите подарък лятна чанта или несесер.

Коментирай