Здраве и красота

Coach с дамски парфюм с аромат на роза и мускус

Вълшебно ухание, преоткриващо женствеността

30.01.2017г. / 14 39ч.
Михаела Лазарова
Coach с дамски парфюм с аромат на роза и мускус

Coach лансира своя нов дамски парфюм, който улавя спонтанната енергия и куул стил на Ню Йорк Сити в нова парфюмна вода и тоалетна вода. Креативният директор на бранда Стюарт Веверс избра актрисата Клоуи Грейс Морец за лице на рекламната кампания на парфюма.

Дизайнът на парфюмния флакон изобразява изконните символи на марката – кожен етикет-висулка от едната страна, емблематичната за чантите на марката закопчалка със завъртане е пресъздадена в спрей-помпата, а мотивът на кон и карета е изобразен като герб в твърдото стъкло на флакона.

“Исках да създам парфюм, който изразява освободения стил на Coach, да изградя ухание, което е индивидуално, автентично и куул.“ — споделя Стюарт Веверс.

Ароматът е вдъхновен от спонтанната енергия и даунтаун стил на Ню Йорк Сити. Изпълнен с контрасти, той се разтваря с бляскава, искряща малина, която прави път на кадифена турска роза, цикламата, преди да се развие в базова нотка от чувствен велурен мускус и сандалово дърво.

Емблематичното ухание е създадено от парфюмеристите Ан Флипо и Жюлиет Карагьозоглу.

Coach е оригиналната Американска къща за кожени аксесоари, основана през 1941 г. в сърцето на Манхатън.

От нейното скромно начало като малко фамилно ателие, изработващо безупречни като качество и дизайн изделия, до днешната водеща световна лайфстайл марка, Coach продължава да изненадва и да радва клиентите си по целия свят. Парфюмът Coach, във варианти EDP и EDT идва в три размера, също така като парфюмен боди лосион и EDP боди крем и душ гел.

Коментирай