Здраве и красота

Интензивна грижа за млада кожа с хиалуронова киселина

За да бъдете винаги свежи

05.07.2017г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Това лято NIVEA добавя към семейството си от продукти против бръчки първата ампула за грижа за лицето с хиалуронова киселина, която изглажда, омекотява и съживява кожата. NIVEA Cellular Anti-Age Ампули с хиалурон притежават най-високата концентрация на хиалуронова киселина от продуктите в серията.

Интензивната им формула ускорява процеса на обновяване на клетките, като подпомага задържането на вода в тях и повдига контура на лицето. Ампулите комбинират къси и дълги вериги хиалуронова киселина за максимален ефект върху всички слоеве на кожата.

Дългите вериги хиалуронова киселина хидратират повърхността на кожата, а късите проникват в дълбоките слоеве и активират синтеза на хиалуронова киселина в тях. Резултатът е ускорено обновяване на клетките, хидратиране и незабавно усещане за по-гладка кожа още след първото нанасяне.

Основната съставка на грижата за красивата кожа, хиалуроновата киселина, е естествен компонент на кожата, който има доказано силен хидратиращ ефект. С напредване на възрастта тя започва бавно да намалява, вследствие на което кожата се изсушава, изтънява и понижава еластичността си. Появяват се й дълбоки бръчки.

Новият продукт за грижа за кожата е подходящ за употреба както като дневен, така и като нощен серум. Съдържанието на една ампула осигурява необходимата грижа за кожата за период от една седмица.

За постигане на оптимални резултати е препоръчително използването на поне една ампула месечно. Подарете си младежкия и свеж вид на кожата.

Коментирай