Здраве и красота

Dara мина по червения килим, преобразена с блясък

Певицата се довери на опитни гримьори за своята визия

12.12.2017г. / 16 43ч.
Михаела Лазарова
Dara мина по червения килим, преобразена с блясък

Момичета с блестящ сребърен грим, шампанско със златни частици, червен килим и много красота – това бяха само няколко от забележителните детайли на партито, на което беше представянето на Radiant Professional make up и нейната празнична линия.

За доброто настроение на партито се погрижи и невероятната DJ Alexa, специален гост бе очарователната Dara.

Тя стана модел на козметичния бранд, като се довери на специалистите гримьори да я преобразят с бляскавите продукти, които я направиха по-забележителна от всякога.

„Нашата основна цел е да вдъхновяваме съвременната жена с актуални техники за гримиране и със „звездни“ тайни за красотата. Затова предлагаме в магазините си пълна гама от висококачествени иновативни продукти за красота, които задоволяват всяка нужда от перфектен грим, грижа за кожата и косата.“, сподели по време на събитието г-жа Alkistis Sudiropoulou, International Retail Marketing and New Business Development.

И този сезон празничната колекция е вдъхновена от последните модни и грим тенденции. Отличителните предложения от всички марки са създадени да посрещнат различни нужди и визии за празничните дни.

Мисията на бранда е да предложи качествени продукти, експертни съвети и персонализирани услуги, подходящи дори и за най-взискателните клиенти, за да сбъднат мечтата на всяка съвременна жена – да изглежда и да се чувства добре.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време