Здраве и красота

3 грижи за косата през лятото

За здрава и красива коса

21.06.2018г. / 16 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка жена иска да се радва на красива и здрава коса. Но това означава да полагаме ежедневни грижи, започвайки от начина на хранене и завършвайки с точните продукти за нашата коса. 

Как се грижите за вашата през летния сезон?

Лято, слънце, море... Горещите летни месеци предлагат много приятни моменти, но слънчевите бани и солената вода могат да навредят на косата ни. Слънцето, топлината и морската сол, изсушават, а хлорът изсветлява и уврежда косата.

Ето защо, дайте на косата си почивка с възстановяващата и хидратираща лятна грижа, от която се нуждае. Подарете си тропическо изживяване с  Schauma Paradise и Schauma Tropical. Косата ви е едновременно подхранена, хидратирана и ревитализирана, жизнена и еластична. Съвършенство, което ще ви помогне да запазите блясъка ѝ през летните месеци. 

Харесвате русите тонове, обичате да експериментирате с тях, но е важно да запазите тяхната интензивност и през летните месеци?

Добавете към вашите грижи за коса спрей против жълти оттенъци. Той ще неутрализира жълтите и медни оттенъци и премахвайки нежелания ефект, ще направи косата ви лъскава и жизнена. 

Добрата грижа за косата е една от първите стъпки към красотата!

Коментирай