Здраве и красота

Смути за всяка зодия

За повече здраве

06.01.2021г. / 15 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак – Зелено смути

Това, което отличава Раците от останалите в зодиака е, че те са много емоционални личности. Затова се нуждаят от храни, които да ги зареждат с необходимите хранителни вещества и да им помагат да противодействат на стреса и вредните свободни радикали. Нужни са им антиоксиданти. Може да пробвате комбинация от бейби спанак, горски плодове, фреш от морков, шепа сурови ядки, като орехи, бадеми, сушени плодове.

5 подправки, които топят корема

Лъв – Протеиново смути

Лъвовете са много упорити и определено в менюто си е добре да имат качествени източници на протеини, за да им осигуряват ситост, енергия и баланс за постигане на целите им. Смути с мляко, шепа сурови ядки или 1-2 с. л. ядков тахан, 1 малък банан, семена от чиа, е перфектната засищаща и здравословна комбинация за вашето вкусно смути.

Дева – Плодово смути

Критичните и вечно мислещи Деви, са и големи работохолици. Динамичното им ежедневие често ги излага на риск от нездравословно хранене. Понякога имат и резки промени в настроенията. Вместо с десерти, могат да поддържат баланс и добра форма с вкусно плодово смути. Плодовете ще им осигурят сладост, енергия, ситост. Към ядково мляко или прясно краве, добавете малко банан, манго, щипка канела, сушени череши и семена от чиа.

Коментирай
Свободно време