Здраве и красота

Идеи за подарък за Свети Валентин

Няколко причини защо парфюмите са идеалният подарък за този специален повод

03.02.2021г. / 12 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Наближава денят, в който всичко ще е любов, романтика, усмивки и прекрасни емоции в компанията на любимия човек. Да, познахте, говорим за 14 февруари, празникът на влюбените.

През последните месеци всички преживяхме предизвикателства заради извънредната ситуация, в която се намираме, и точно поради това, повече от всякога имаме нужда от положителни емоции – да се радваме на любовта и да забравим за всички проблеми, поне за малко.

В очакване на този романтичен празник повечето от нас обаче се чудят с какво да зарадват половинката си и да ѝ подарят незабравим спомен. Това, което на нас ни хрумва е съвършеният подарък за този повод – парфюмът.

Има няколко причини, които ще ви убедят, че именно това са най-подходящите подаръци за Свети Валентин, както за жена, така и за мъж.

„Красотата на парфюма е, че говори на сърцето ти... и най-вероятно на сърцето на някой друг.“

Елизабет Тейлър

Парфюмът е емоция

Парфюмът не е обикновен подарък, той е чувствен жест на внимание, който провокира емоция и никога не ни оставя безразлични. Ако искате да доставите емоция на любимата жена, подарете ѝ аромат, който я описва – нежен, чувствен, дълбок, проницателен, омагьосващ. Няма жена, която да устои на ухание, което я допълва и оставя нейната следа навсякъде, където тя се появи.

Достъпен лукс

Предимството на парфюма, когато избираме подарък за Свети Валентин за нея е, че той може да е луксозен, макар и да не разполагаме с огромен бюджет. При ароматите е възможно да изберем такъв артикул, който влиза в рамките на предвидения ни бюджет и все пак ще е достатъчно луксозен и ценен за притежателя си.

„Ти си на сърцето ми“

Ако решите да подарите на своя най-скъп човек неговия любим аромат, това е повече от подарък. Това е знак, че вие го познавате прекрасно, знаете вкусовете му, какво обича, какво харесва и какво ще му достави удоволствие. Парфюмът е не просто комбинация от ухания в красива опаковка – това е вашето „Обичам те“, изречено със силата на вдъхновението и вълшебните аромати.

За парфюма няма възраст

Чувствен и вълнуващ аромат може да се подари на всеки, независимо от неговата възраст или пол. Този подарък е без възраст, без етикет, той е подходящ, без значение на колко години е вашият любим човек, защото всеки обича неустоимите ухания.

„Добрите обноски и добрият парфюм е това, което превръща един мъж в джентълмен.“ Том Форд

Ароматът създава спомени

Когато си спомняме даден момент или ситуация, в която сме били щастливи, удовлетворени, влюбени, много често ние го свързваме с мелодия, цвят или аромат. Когато сме преживели нещо наистина приказно в нашия живот, почти винаги споменът е придружен и от ухание, което ни изпълва с още повече емоция.

Парфюмът, който подаряваме от сърце и с голяма любов трябва винаги да носи послание за много красиви, чувствени и незабравими спомени, които да останат в паметта на любимия ни човек.

Парфюмът е много личен жест

Когато избираме подарък за любимия мъж, ние искаме той да е нещо повече от предмет. Търсим ефекта на личния момент и той да разбере, че ние сме мислили за него, избирайки точно този личен подарък. За да се избере подходящият аромат е необходимо време, което означава, че този човек е скъп на сърцето ни и сме положили усилия да подберем подарък, който ще го зарадва и впечатли.

Той е универсално „хапче“ за добро настроение

Всеки път, когато нанасяме от любимия си парфюм, ние се чувстваме по-свежи, по-желани, по-силни и удовлетворени от себе си и от живота си. Какъв по-прекрасен подарък можем да направим на любимия човек от това усещане за съвършенство и свобода!

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Кармен Младенова ( преди 3 години )
Никакъв св.Валентин.... чужд "празник" Мразещите БГ и българите агресивно се мъчат да ни обезличат като нация....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар