Здраве и красота

Аромати, музика и още нещо...

26.11.2007г. / 10 32ч.
Аз жената
Аромати, музика и още нещо...

Направете незабравим SPА подарък, сред неповторима обстановка от аромати, свещи, музика и още нещо.

Шоколадов масаж – Шоколадът е богат на антиоксиданти – полифеноли, флавоноиди, теобромин, танини и олигоелементи. Той съдържа активни съставки, които овлажняват, тонизират, ревитализират, изглаждат и подхранват кожата още след първата процедура. Какаото стимулира произвеждането на ЕНДОРФИНИ, които активират естествения процес на елиминиране на мазнините.
Терапията включва: Пилинг на цялото тяло, обвиване с шоколад на цялото тяло и масаж на цялото тяло или гърба с какаов крем.
Терапия с масаж на цяло тяло – 50 лв.
Терапия с масаж на гръб – 35 лв.

Винотерапия – комбинира лечебните и подмладяващи свойства на гроздето, виното, меда и етеричните масла от гроздови семки. Екстрактите от гроздови семена предпазват от преждевременно стареене, като се борят със свободните радикали от заобикалящата ни околна среда, цигарите и замърсяването. Виното подпомага регенерацията и хидратацията на кожата.
Терапия лице – 25 лв.
Терапия тяло – 45 лв.
Лице + Тяло – 60 лв.

Масаж с хлорофил – Изключително релаксираща процедура с хлорофил извлечен от морски водорасли. Съдържащите се в хлорофила протеини, аминокиселини и олигоелементи подхранват в дълбочина, почистват и засилват защитните сили на кожата. След терапията, кожата е дълбоко почистена, порите са затворени, а всеки мускул от тялото е дълбоко релаксиран.
Терапия тяло – 38 лв.
Терапия лице – 12 лв.
Терапия лице + тяло – 45 лв.

Масаж с кафе - Благодарение на мощния липолитичен ефект кафето спомага за елиминирането на течностите в проблемните зони, като областта на корема и бедрата. Неговата фина текстура гали кожата, а ароматът на прясно изпечено кафе ще ви поведе към състояние на благополучие. Извивките и контурите на тялото се трансформират и силуетът отново възстановява своите хармонични форми.
Терапията включва:
Масаж + масаж на ръце, вендузи, маска кафе на цялото тяло. Цена: 48 лв.
Масаж цяло тяло – 58 лв.

Релаксираща кафе терапия
Иновационна терапия базирана на екстракт от висококачествен сорт кафе арабика. Кафе терапията стимулира циркулацията, елиминира токсините и излишните течности. Спомага за оросяването на мозъка и отчита отлични резултати при възстановяване на организма от стрес и умора.
След терапията кожата е хидратирана и подхранена и едновременно с това обогатена с кислород.
Терапията включва: Пилинг на цяло тяло, маска с кафе Арабика на цялото тяло, масаж с шоколадов крем.
Терапия с масаж на гръб – 35 лв.
Терапия с масаж на цяло тяло – 50 лв.

На всичко това можете да се насладите в Спа студио Сабина.
София, ул.“Стара планина” 1 Тел.:02/983 66 33
www.spastudiosabina.com

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Елена ( преди 11 години )
Пускам тази тема, за да изкажа огромното си разочарование от едно преживяване, което трябваше да бъде приятна изненада. Направих коледен подарък - спа терапия - за майка ми, сестра ми и мен самата. Искаше ми се да направим нещо заедно. Когато закупувах "подаръка" от "Спа студио Сабина" изрично изявих желанието си да се проведе успоредна терапия и за 3те и ме увериха, че ще намерят начин. Дойде моментът, в който намерихме свободно време и 1 ден предварително се обадих, за да запазя час (както ми бяха казали да сторя). Оказа се, че нямат абсолютно никаква възможност да приемат 3 жени едновременно и че няма свободни часове, дори за 2 от нас. След като пожелах да говоря с мистичната управителка, успяха набързо да ми запишат час в 8 вечерта. Появихме се в уреченото време във въпросното студио, където ни изказаха голямото си съжаление, че не могат да ни приемат, защото няма вода! Тъй като сестра ми заминаваше на следващата сутрин за Германия, където живее и подаръкът напълно се обезмисляше, поисках да ни компенсират, като ни върнат парите, но това можела да стори само управителката. "Кога ще мога да се срещна с нея?", "ами...ъъъ... може би другата седмица", "Може ли да ми дадете неин телефон?" - "Не мога." Ужасно се ядосах и се почувствах адски тъпо, затова реших, че не мога да оставя нещата просто така. Обадих се на софийска вода и се оказа, че по това време аварии не е имало, тъй че най-вероятно сме били излъгани, просто заради късния час. Дори и да не съм права, мисля, че в подобни случаи би следвало да има подобаваща компенсация на провалената изненада. И най-вече, подобни скъпо платени удоволствия не би следвало да се пробутват като евтина стока, без рекламации.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Елена ( преди 11 години )
Изключително разочарована съм от въпросното студио. Беше ми отказано обслужване, след предварителна резервация!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Бояна ( преди 11 години )
Посещавах студиото в началото на лятото,направих си програма за отслабване и целулит, резултатите са страхотни.Обслужването е на високо професионално ниво,а материалите, които ползват оригинални на Талион,разликата между тях и фалшификатите, на които съм попадала е огромна.Моя позната каза,че е виждала в салон в Лозенец,как присипват в оригинална кофичка на Талион накакви китайски мазила.Освен,че работят добре и студиото е много красиво,много ми хареса,че работят с оригинални продукти и не правят никакви компромиси с това.И в останалите цените са такива но не знаете,ако не сте ползвали до сега какво ви слагат.Опитайте.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Дарина ( преди 11 години )
Съгласна съм и аз съм на това мнение.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота