Здраве и красота

За здрави зъби и истинска свежест

23.09.2008г. / 17 05ч.
Аз жената
За здрави зъби и истинска свежест

Лошият дъх може да бъде истински страстоубиец, особено на толкова важната първа среща. Но сега вече можете да се целувате с увереност, а също и да демонстрирате зашеметяващата си усмивка благодарение на Vademecum 2 в 1. Продуктът комбинира доказаното качество на пастата за зъби и антибактериалната свежест на водата за уста в един уникален продукт. За здрави зъби и 100 процента свеж дъх!

Продуктът представлява истинско откритие в грижата за устната хигиена – комбинира здравината на зъбите с увереността от дълготрайно свеж дъх и връща самочувствието когато се целувате.

Благодарение на течната, клинично тествана формула, можете да достигнете части от устата, недостъпни за четката – между зъбите. А когато се смеси с вода, действа точно като вода за уста, оставяйки зъбите и венците тръпнещи от свежест. Освен че премахва бактериите, осигурява и дълготрайна защита срещу кариес, плака, проблеми с венците.

Предлага се в 5 варианта:
Menthol Fresh
Осигурява свеж дъх до 12 часа и същевременно защитава зъбите.

White Fresh
За хора, които искат по-бели зъби без да увреждат деликатния зъбен емайл – видими резултати след 10 дни.

Titan Fresh
За хора, които искат силни и издръжливи зъби, и върховна свежест.

Eucalyptus Fresh
Осигурява интензивна свежест за здрави зъби, с дъх на евкалипт.

Junior
За младите членове на семейството, най-силната защита за първите постоянни зъби – със страхотен ягодов вкус, който превръща миенето на зъбите в удоволствие. Не съдържа захар.

* * *

Безразборният избор на паста за зъби е лош избор
Грижи за първите зъби
Здрави зъби? Няма проблем!
Грижете се за зъбите и венците си

Сходна тема във форума

Коментирай