Здраве и красота

Спри белезите на стареенето!

20.07.2009г. / 17 45ч.
Аз жената
Спри белезите на стареенето!

Стареенето на кожата е неизбежен процес, който се развива в резултат на вътрешни (генетични) и външни, свързани с околната среда фактори. Сред нежеланите изяви на времето са първите фини бръчки и линии по кожата на лицето. Как се образуват бръчките? Редуцира се броят на клетките на епидермиса, меланинобразуващите клетки и дермалните фибробласти. Забавя се образуването на колагенови и еластични влакна, задебеляват кръвоносните съдове. Количеството на хиалуроновата киселина, която осигурява хидратацията на кожата, значително намалява. Наблюдава се загуба на твърдост, еластичност и плътност на кожата на лицето, ръцете и шията. Постепенно след 25 годишна възраст се появяват признаците на стареене – фини бръчки и линии, изтъняване на кожата, отпускане на лицевия овал, оформяне на дълбоки бръчки и гънки, хлътване на бузите и клепачите.

Как да се избавим от бръчките и белезите на фотоувредената кожа?
Чувствителната и отпусната кожа се нуждае от специална и внимателна грижа. Днес има достатъчно козметични средства за старееща кожа. Правилно подбраната козметика е в състояние да осигури само необходимата грижа, но не и да върне младостта на кожата. Причините за стареенето са комплексни. От външните фактори най-голяма роля има увреждащото действие на слънчевите лъчи, при което се развиват белезите на фотостареенето: неравномерна пигментация, разширени кръвоносни съдове, кожата е суха с груб релеф. В търсене на тайната на вечната младост учените създават нови ефективни методи за изглаждане на бръчки и намаляване белезите на стареене.

Хил клиник прилага абсолютно иновативен, уникален метод за неоперативна корекция и отстраняване на бръчки – ELOS-подмладяване.

В какво се изразява уникалността на метода?
Уникалните процедури ELOS-подмладяване имат двойно благотворно въздействие върху кожата чрез биполярна радиочестота и светлинна енергия. Електрическата енергия загрява горните слоеве на кожата, а светлинната прониква в дълбоките дермални слоеве, отговорни за изработването на колаген, като се поглъща от фибробластите и колагеновите молекули. Комбинираната енергия от двата източника стимулира колагенообразуването, активира обмяната на вещества, намалява пигментациите, свива разширените капиляри. Това се постига без странични ефекти за кожата и околните тъкани.

С какво е по-добър методът ELOS-подмладяване?

  • ELOS-подмладяване – не налага хирургическа намеса. Процедурата не уврежда кожата и не води до странични ефекти като белези, отоци, изгаряне.
  • ELOS-подмладяване е подходящ и за мъже, и за жени – за всички, които искат да се избавят от белезите на стареене и да върнат младостта на кожата си.
  • ELOS-подмладяване – абсолютно безопасна и неоперативна технология. Леко затопляне или дискомфорт можете да усетите само на първата процедура. Апаратурата е снабдена със специална система за контрол на температурата, което позволява напълно да се избегнат изгарянията.

И накрая, за резултатите:
Резултатът ще забележите веднага след първите процедури. След няколко дни и седмици ще установите, че кожата ви е по-гладка и по-тонизирана. Но това е само началото. След месец кожата сама започва да изработва колаген, т. е. време е да се радвате на резултатите – намаляват малките бръчки около очите и по лицето, стават по-незабележими дълбоките и големи мимически бръчки, изравнява се тенът.
И най-важното: достатъчни са 5-6 процедури с интервал от 3-5 седмици и поддържаща терапия от 1 процедура на 3-6 месеца.
Вероятно учените още дълго ще търсят тайната на вечния живот, но тайната на вечната младост за вашата кожа е известна днес – ELOS-подмладяване.
Технологията ELOS е първата и единствена патентована технология за естетична медицина.
В Хил клиник може да си върнете младостта на кожата (неоперативно
ELOS-подмладяване), да се освободите от нежеланото окосмяване (ELOS-епилация), да се сбогувате с целулита и да се подобрят стриите (Vela Shape). Процедурите с технологията ELOS са изключително ефективни, комфортни и безопасни.

За повече информация:
тел. 439 31 31
www.hillclinic.com

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Mariyka ( преди 11 години )
Za men i moite poznati si ostava nay hubavia sayt.Blagodaria vi sarce,spochit Mimi.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар