Козметика и грим

Най-странните тайни за красота на Холивуд

Какви трикове за разкрасяване използват звездите

17.12.2012г. / 15 12ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Какво се крие зад блясъка и красотата на холивудските актриси? Ще кажете множество естетически корекции, направени от скъпоплатените им пластични хирурзи. И да, донякъде ще сте прави. Но много от любимите ни звезди имат свои мънички, прости за изпълнение трикове, с които поддържат красотата си, без която едва ли щяха да са толкова известни.

Ето и някои от най-странните тайни за красота, които разкриваме пред вас:

Кейт Хъдзън

33-годишната актриса е изключително чаровна, с блестящ и равен тен на лицето, който предизвиква възхищението ни. За да е винаги с чиста и сияйна кожа, актрисата прави следното: един път в седмицата потапя лицето си в ледена вода или буквално в кубчета лед. На въпроса колко време държи лицето си в ледената баня, звездата отговаря: „Зависи колко силно искам кожата ми да е блестяща.“

Салма Хайек

Сексапилната актриса никога не е крила истината за красивата си визия. Тя е върл привърженик на честата детоксикация на организма. От време на време 46-годишната звезда чисти тялото си с няколкодневни диети, в които е само на сокове. Казва, че това е най-големият помощник на красотата й и че ефектът е изумително бърз. Още на 3-ия ден кожата на лицето засиява.

Джесика Частейн

Красивата Джесика признава каква е тайната винаги да изглежда ослепителна на снимки: „Когато се усмихвам, винаги се придържам към правилото да държа езика си плътно зад зъбите. Така, усмихвайки се, скривам голяма част от венците, които често развалят хубавата усмивка. Това е актьорски трик.“ Благодарим ти, Джесика, важен съвет!

Сандра Бълок

Свързани статии

Красотата на Сандра се крие в един-единствен артикул, който всяка майка има вкъщи под ръка – крема срещу подсичане на бебето! Смешно и странно, но да, актрисата признава, че за да предотврати появата на кръгове под очите и фини бръчици ползва именно такъв бебешки крем, вечер преди да си легне.

Камерън Диас

Чест проблем, с който актрисата се сблъсква, са малките, досадни пъпчици по лицето. Това я побърква, особено, ако трябва да отиде на премиера на новия си филм и всички светкавици на репортерите ще светят в нея. Тайната в такъв момент е да изстиска леко пъпчицата и веднага върху нея да сложи антибиотичен крем за свиване на порите. Той скрива веднага червенината и подуването.

Вижте галерия на красивите дами.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
pipinana ( преди 11 години )