Козметика и грим

Русата коса – отново бляскава

11.05.2010г. / 15 30ч.
Аз жената
Русата коса – отново бляскава

Русата коса създава усещане за бляскава, изкусителна и закачлива женственост. От честотата на изрусяването, обаче, косата става суха, дехидратирана и без блясък.

Проблемът: изрусената коса е чуплива, суха и вяла
77% от русите жени в Европа не са естествени блондинки. Те ясно осъзнават последствията от изсветляването на косата си – постигане на впечатляващ цвят, но посредством стресиращ процес. Изсветлената коса е слаба и чуплива, суха и нееластична. Агресивните процеси, свързани с изсветляването, увреждат косата и в случай, че не я третирате допълнително, тя става по-податлива на вредните външни влияния. Изрусената коса изисква допълнително внимание, за да се запази едновременно здравината на косъма и сиянието на цвета.

Решението: възстановен сияен цвят и удивителна мекота с Nivea Blond Gloss
Серията се състои от продукти за грижа и стилизиране за постигане на оптимална кондиция на русата коса. Формулите на продуктите съдържат UV филтри и екстракти от плода акай, които се грижат за защитата на косата от външни влияния, правят я удивително мека и възстановяват блясъка й.

Уникалната иновация – плодът акай
Естествената сила на плода Акай е решението за възстановяване на изрусената коса, представено от екипа от научно-изследователския център на марката. Плодът акай се счита за един от “супер плодовете”. Като структурно подобен на гроздето плод, той съдържа ефективна комбинация на антиоксиданти – витамин A, C и B1, билкови растителни протеини с високо енергийно съдържание, аминокиселини и мастни киселини. Акай се счита за новия феномен в областта на разкрасяването и здравословното хранене.

UV филтрите
UV филтрите, съдържащи се в продуктите от серията предпазват косата от вредното влияние на слънчевите лъчи и подпомагат поддържането на блясъка на косата, като образуват “предпазен щит” около корените й и така абсорбират UV радиацията. Това предпазва кератина в структурата на косъма и спомага за съживяване на русата коса.

Резултатът – балансиране на водния баланс в косъма
Изсветляването, използването на преса и сешоар и слънчевите лъчи водят до загуба на влага в косъма. Благодарение на продуктите от тази серия водният баланс е отново оптимален, а еластичността и гъвкавостта на косата – възстановени. Косата ви е цялостно подхранена – силата й е възвърната, структурата на косъма е заздравена, а повърхността му – загладена. Косата ви вече е бляскава.

Серията съдържа:

Интензивно подхранващ шампоан, който възстановява естествената мекота на косата. Благодарение на естествената сила на екстракта от плода акай перлено-златистата формула съживява чупливата коса. UV филтрите осигуряват допълнителна защита. Косата е мека, гъвкава и ревитализирана.
Цена: 4.79 лв., 250 мл.

Интензивно подхранващ балсам, който възстановява блясъка на изрусената коса. Косата е съживена, а повърхността на косъма – загладена. Златистата формула съдържа комбинация от специални стилизиращи полимери, UV филтри и екстракт от плода акай, които осигуряват интензивна грижа.
Цена: 4.79 лв., 200 мл.

Лак за руса коса: Идеалният баланс между фиксиращи полимери и витамини, който осигурява дълготрайна фиксация, а в същото време запазва мекотата на вашата коса.
Цена: 5.39 лв., 250 мл.

* * *

Грижа и стилизиране за боядисаната коса с течни кристали
Полезни съвети за косата от върха
Здрава ли е косата ни?
Амино-киселините – ключът за красива и здрава коса
Пролетен цъфтеж на косата – неприятно, нали?

Коментирай