Козметика и грим

Пролетта настъпва с Аромати

24.02.2005г. / 10 12ч.
Аз жената
Пролетта настъпва с Аромати

За 18-ти пореден път 40 производители и вносители на парфюмерийни и козметични продукти ще посрещнат своите клиенти на панаира за парфюмерия и козметика Аромати, от 2 до 6 март в НДК, София.

Пъстра пролет – тенденции пролет/лято 2005

С настъпването на пролетта решително навлизат ярките, жизнерадостни цветове, закачливи комбинации и пъстри решения, създаващи много настроение.

Грим

Модерни тази пролет са зеленото, лилавото и кафявото в опушени, преливащи нюанси, твърдят представителите на декоративната полска козметика Ados и Vipera.

От Karadja пък предлагат дръзки комбинации от червено/черно и червено/златно. За да сте в крак с модата може да заложите на умели комбинации от всички цветове на дъгата, подсилени с много блясък. Актуалните цветови решения са преливащи бяло, светло синьо, тюркоазено зелено, сребристо сиво и златно.

Експертите по грим на Cifelli препоръчват класическите и вечно модерни естествени, натурални тонове.

Хит е също нанасянето на кремообразна очна линия в ориенталски стил.

Блясъкът е навсякъде: силен перлен и брокатен ефект за устните, очите, тялото, дори в кремовете за лице – Pulanna е създала козметична серия кремове с 24 каратово злато и сребро.

Коса и прически

Специалистите в областта са единодушни, че времето на дългите, естествено падащи коси вече е отминало. Модерна сега е средно дългата коса, изправена и подстригана асиметрично. За да се запази прическата, косата трябва да е добре стилизирана, от Интербалканика препоръчват серията Affixразработена по нова технология, която позволява продуктите да се адаптират към косата. Актуални са тъмните коси: естествени нюанси на червено и кестеняво може да откриете в палитрите на професионалните бои Modastyling и Keranove. Те предлагат повече от 100 нюанса.

Грижа за ръцете

Модерни са късите, добре поддържани нокти. За да сте в крак с последните тенденции, оцветете класическия френски маникюр в свежи и ярки цветове. Лаковете на Ados позволяват да развихрите въображението си с предлаганите от тях 460 цвята

Нацепените, чупещите се, пожълтелите, неравномерните, изгризаните нокти и твърдите кожички вече не са проблем – професионалната швейцарска козметика Mavala предлага решение.

Информацията е изготвена по материали на участниците в панаира за парфюмерия и козметика АРОМАТИ

Коментирай