Козметика и грим

Три колекции за коса

05.08.2005г. / 09 48ч.
Аз жената
Три колекции за коса

Журналисти и известни личности се събраха тази седмица в Червената къща в София на представяне на Wella в България. Водещата световна марка за продукти за коса представи три от сериите си с нетрадиционен пърформанс. В отделни зали бяха представени: Wellaton – цветовете, които придават увереност, Wellaflex – продукти за гъвкава фиксация през целия ден и Wella Design – стилизиращи продукти за млади хора.

Всяка от сериите бе демонстрирана в отделна стая от известни коафьори, като освен чаровните модели от агенция X Ground в шоуто взеха участие и журналисти от водещи български медии. Нетрадиционното обзавеждане и дизайн в трите зали на Wella, интерактивния пърформанс и модното ревю доказаха, че Wella е марка с традиции, която умело задоволява изискванията на различните групи потребители, за които създава продуктите си.

Събитието завърши с модно ревю, което демонстрира прическите, които могат да бъдат направени с трите серии продукти на Wella. Освен моделите, които дефилираха в новата колекция на известната марка Kookai, в ревюто взеха участие и журналисти, чийто прически бяха направени на място пред публиката.

Wellaflex разбира жените, които се нуждаят от по-специални грижи за косата си и затова създаде три различни колекции, обособени по степента на фиксация. Както и три специални стилизиращи продукта, специално за жените с нормална, суха и третирана коса или за тези, които искат допълнително хидратиране.

Серията Wellaton е създадена от Wella, същата компания, която откри и представи за пръв път на пазара кремообразните бои. Оставайки вярна на откривателския дух и отдаденост към клиентите, Wella създаде Wellaton за жените, които търсят дълготрайна и интензивна боя за коса.

Продуктите от серията Wella Design създават красиви и различни прически, като дават възможност на младите хора да са в крак с модните тенденции за сезона.

Коментирай