Козметика и грим

Цветове за увереност

22.08.2005г. / 10 02ч.
Аз жената
Цветове за увереност

Търсите боя за коса, на която можете да се доверите напълно, защото знаете, че ще ви осигури дълготрайния и наситен цвят, за който винаги сте мечтали?

Открийте Wellaton Color Crème – марката бои за коси, създадена от Wella, световно признатата немска марка експерт в боите за коси! Уникалната комбинация на серията Wellaton съдържа оцветително-рефлексни пигменти, UV филтри и екстракти от кокосова палма, които оставят косата ви с наситен и дълготраен цвят, който гарантира 100% покритие на побелелите коси.

Оцветително-рефлексните цветни молекули на Wellaton проникват дълбоко в косата, за да осигурят дълготрайност на цвета. UV филтрите осигуряват защита, като поглъщат UV лъчите. Уникалната формула на Wellaton е обогатена с масла от кокосова палма, които оставят косата подхранена след боядисването. Кремообразната структура на боите Wellaton позволява лесно и чисто нанасяне, както и равномерно оцветяване от корените до върховете на косата.

Можете да избирате между 21 красиви цвята (включващи изключителни червени и руси оттенъци) и обезцветител.

  • Четирите специални червени оттенъка (77/44 – Volcano Red, 66/56 – Wild Plum, 66/46 – Cherry Red, and 55/46 – Exotic Red) съдържат уникален оцветяващ пигмент, запазена марка на Wella: пигмента пиразол 5 /pyrezol 5/. Това са по-големи оцветяващи пигменти, които са по-концентрирани и проникват по-надълбоко в косъма, за да осигурят по-наситен червен цвят, който издържа по-дълго.

  • Със специалните руси оттенъци вие можете да се насладите на два очарователни руси цвята (120 – Extra Light Blonde, and 121 – Extra Ash Blonde), които ви позволяват да постигнете лек светъл оттенък, изпълнен с блясък.

  • Обезцветителят на Wellaton позволява да изсветлите косата си с цели пет тона при подготовката ви за боядисване с друг цвят. Можете да използвате и само него, за да постигнете естествен рус цвят.

Серията Wellaton е създадена от Wella, същата компания, която откри и представи за пръв път на пазара кремообразните бои. Оставайки вярна на откривателския дух и отдаденост към клиентите, Wella създаде Wellaton за жените, които търсят дълготрайна и интензивна боя за коса.

Коментирай