Козметика и грим

Head& Shoulders Citrus Fresh

09.01.2006г. / 11 17ч.
Аз жената
Head& Shoulders Citrus Fresh

Толкова свежа коса, че ще ви спре дъха

Лавицата във вашата баня прилича ли на претрупан рафт за шампоани в магазин за козметика?

Често ли сменяте шампоана си, защото се опитвате да откриете баланс между шампоана, който искате и този, който е полезен? С едни чувствате косата си чиста, друг премахва пърхота ви, трети влияе добре на омазнената ви коса, четвърти ... е... той просто ухае приятно! А вие само искате шампоан, който придава лекота, свежест и естествен вид на косата, всъщност шампоан, който да придава естествен разкош?

Ако е така, то вие не сте единствените! За много хора, откриването на подходящия шампоан е истинска битка. Винаги има компромис между функционалност и красота – твърде сладък, твърде тръпчив или твърде силен! За щастие Head & Shoulders успя да промени всичко това с Citrus Fresh, който предлага както противопърхотно, така и истинско козметично действие.

Citrus Fresh е много добър шампоан, който комбинира доказаната противопърхотна технология на Head & Shoulders и освежаващите натурални екстракти от грейпфрут, лимонова трева и зелен чай. Резултатът е шампоан, изключително деликатен и нежен, и в същото време много ефективен – лесно ще усетите свежестта на косата, омайния плодов аромат и голяма доза сигурност – всичко това заедно.

ПО-ЕСТЕСТВЕН: Благодарение на три съставки – екстракти от грейпфрут, лимонова трева и зелен чай.

Грейпфрутът е добре познат в ароматерапията със своите укрепващи и енергийни свойства. В същото време, той притежава естествено почистващо действие, което помага за тонизирането и изчистването на мазната кожа и коса.

Екзотичната лимонова трева е позната отдавна с антибактериалните си и противогъбични свойства, които помагат в борбата с пърхота и премахват токсините от кожата на главата. Екстрактът от лимонова трева е особено ефикасен в борбата с прилепналата и бързо омазняваща се коса.

Зеленият чай отдавна се прилага в Китайската медицина като антиоксидант и е добре познат със своите енергийни качества.

Заедно тези съставки правят Citrus Fresh не просто страхотен шампоан, а експлозия от естествена свежест в бутилка. Противопърхотен шампоан никога не е ухаел толкова добре! Резултатът? Ориенталски бриз на фин плодов коктейл.

ПО-ЛЕК: Citrus Fresh ви осигурява баланса, който отдавна търсите. Оптималното количество балсамни частици осигуряват дори при коса, склонна към омазняване, чувството за невероятна лекота и мекота след измиване. Той приглажда и омекотява косата благодарение на допълнително омекотяващите частици, като я прави бляскава и лесна за оформяне – няма никаква възможност да чувствате косата си безжизнена.

ПО-СВЕЖ: Citrus Fresh има и още едно подсилващо доверието качество. Той елиминира всички остатъци от стилизиращите продукти, които често са една от причините за омазняването на косата. Високо технологичната почистваща система “сграбчва” мръсотията и остатъците от стилизиращи продукти от косата, премахвайки ги с нежни почистващи и възстановяващи баланса масла от кожата на главата. Тази система действа по време на изплакването, което означава, че отделяте по-малко време за измиване на косата и повече в ежедневните си занимания – перфектно за жени, които са постоянно в движение и много заети.

АРОМАТ: Този аромат не само прелива от естествени, екзотични съставки, но и гордо заявява своята спираща дъха уникалност.
Първото усещане е за коктейл от грейпфрут, червен портокал и мандарина с привкус на ментови листа, който придава на аромата изключително освежаваща сила.
Следващото усещане представлява сърцето на аромата – екзотична смес от лимонов концентрат и зелен чай с фини нюанси на азиатска круша и лилия.
Основното усещане – този лек аромат, който остава върху косата, е за лек и освежаващ мирис на мускус.
Какъв е резултатът? Източен бриз, изтънчена плодова смес с ярка индивидуалност.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ЧУВСТВО ЗА УВЕРЕНОСТ: Нямате време да се тревожите за пърхота? Спокойно, Citrus Fresh е така направен, че е лесен за отмиване и нищо не остава в косата ви, освен финия плодов аромат и патентованата формула за борба с пърхота. От друга страна, ако решите да се върнете към използването на обикновен шампоан, означава, че се подлагате на риск от завръщането и на пърхота, а сега можете да бъдете сигурни, че този проблем на косата е вече решен. Не е нужно да избирате между борбата с пърхота и добре изглеждаща коса – с Citrus Fresh можете да постигнете и двете.

Искате да миете косата си всеки ден? Мислите че всички тези активни почистващи частици ще са в повече? Нищо подобно. Всъщност Citrus Fresh е създаден за честа употреба и измиването с него всеки ден, не само придава на косата желания вид и я защитава от пърхота, но изследванията показват, че шампоанът не се натрупва в косата с течение на времето, така че нищо не може да ви спре да го ползвате, колкото често пожелаете.

Какво всъщност имаме? Най-накрая един противопърхотен шампоан, който е различен – шампоан, който не само почиства страхотно дори проблемната коса, но освен това освежава косата и скалпа по естествен начин. Head & Shoulders Citrus Fresh е изключително деликатен и придава на косата неустоима свежест. За жени, които искат да притежават както вътрешно, така и външно излъчване.

Препоръчителна цена: Citrus Fresh: 200мл – 4.59лв.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
каси ( преди 11 години )
според мен това за шампоана е само ала-бала.ползвах го и ефект никакъв,но пък за сметка на това има добра реклама и за това е толкова скъп.вземете си кетозал и решавате проблема
отговор Сигнализирай за неуместен коментар