Козметика и грим

Пето юбилейно издание BEAUTY AWARDS предстои

16.03.2007г. / 16 09ч.
Аз жената
Пето юбилейно издание BEAUTY AWARDS предстои

Тази година победителите ще засияят и изживеят своя “ Пантен момент”

София, 16 март 2007 год. – На 15 март 2007г. Pantene анонсира на официално събитие в столичното заведение Black Label началото по подготовката на петите поред награди за красота Pantene Beauty Awards – церемонията, която има за цел да оцени таланта и професионализма на представителите на бюти индустрията в България.

По време на коктейла известни личности и победители през изминалите години в категориите на Pantene Beauty Awards обявиха тазгодишните номинации за българските оскари за красота. Сред номинираните се открояват имена като Ники Илиев и Ивет Лалова, Сергей Станишев и Елена Йончева (за най-стилна двойка на годината), Виргиния Здравкова, Меглена Кунева (за най-стилна дама на годината), Миро от Каризма, Милен Цветков (за най-стилен мъж на годината), Венета Райкова, Гергана Грънчарова (за най-стилна дамска прическа).

Петото издание на Pantene Beauty Awards ще се проведе на 28 май 2007 год. подчинено на концепцията, която отразява новата философия на Pantene „Засияй! Изживей един Пантен момент!”. Тази концепция се отнася до онези необикновени моменти, когато блестим, когато се чувстваме добре, когато ни се възхищават, когато се радваме на уважение и признателност. Pantene има силата да ни предложи такива моменти, да ни накара да се почувстваме превъзходно дори и в един обикновен ден.”

Тази година Pantene ще раздаде награди в седем професионални категории и шест специални категории. Професионалните категории включват вече установените традиционни награди за: Най-добър коафьор, стилист, гримьор, фотограф, модел (категория мъже и жени) и моден журналист на годината. Специалните категории са за Най-стилен мъж, Най-стилна дама, Най-стилна дамска прическа, Най-стилна двойка на годината и Spirit of Beauty Award. Наградата Spirit of Beauty е специалното отличие на Pantene за личност с “благороден дух”, която е организирала или участвала в благотворителни прояви през изминалата година. Тази година Pantene ще даде специална награда насочена към потребителите за “Най-сияйният Пантен момент”.

Списъкът с номинирани в тазгодишните 12 категории бе избран след обработването на всички близо 280 предложения за номинации, които дойдоха от 240 представители и професионалисти в сферата на красотата и модата, рекламата, ПР и медиите. Следвайки правилата на процеса на гласуване, бяха отличени общо 60 имена, по 5 номинирани във всяка категория, като за първи път тази година, победителите ще бъдат определени от двойно жури.

Оценка за номинираните в професионалните категории на Pantene Beauty Awards 2006, ще бъде дадена от специално жури, което ще се състои от известни международни личности от областта на модата и красотата. Сред членовете на това жури се отличават имената на Анди Уфелс, световен художествен директор на марката Pantene, Кинвара Белфор, една от най-уважаваните модни журналистки на Великобритания и Алекс Куевас, известен моден фотограф.

Тази година специалните категории ще бъдат оценявани от жури, съставено от български експерти, които ще бъдат част от така наречения Pantene Beauty Съвет – една група от професионалисти, подбрана от Pantene, за да допринесе за активното развитие на бюти индустрията в страната ни.

За изборът на победител в категорията “Най-сияйният Пантен момент” ще бъде организиран конкурс, в който участниците ще могат да се класират, като изпратят снимка, която улавя най-добре един специален момент преживян от тях и кратко описание на съответния момент. Финалистите ще бъдат специални гости на гала церемонията Pantene Beauty Awards, където победителят в категорията “Най-сияйният Пантен момент” ще бъде обявен.

Разгледайте снимките от фото погледа.


Коментирай