Козметика и грим

Пролетни тенденции в грима

28.03.2007г. / 10 05ч.
Аз жената
Пролетни тенденции в грима

Идва пролет на хармоничния блясък в пастелни тонове, обогатени със сребристи отблясъци и искрящи перли. Цветовете са меки и деликатни. Елегантност и изтънченост – точно за вас. Вижте предложенията на водещата италианска марка Pupa за пролетен грим.

Червилото: Червилата са в чисти и блестящи цветове. От блестящи по – блестящи. За винаги перфектни устни – палитра в червено и розово. Хит са бледорозово, пепел от рози, червено – оранжево, виолетово.

Блясъкът за устни
: Ултра блясък със сребристи отблясъци. Устните са по-сочни от всякога и сякаш отразяват всички слънчеви лъчи. Цветовете на пролетта са бебешко розово, бледо лилаво и ягодово червено.

Сенките за очи
: Цветовете са пастелни, но много блестящи. За истинско пролетно настроение и перфектен вид, изберете между най-актуалните цветове за сезона: тюркоазено, лавандула, резеда и бежово – златисто.

Моливът за очи
: Очите през пролетта са идеално подчертани, за да се откроява блясъкът в тях. За перфектно съчетание с блестящите сенки, изберете и молив в топ пролетен цвят: тюркоаз, лавандула, резеда.

текст и снимка: Pupa

Коментирай